Όμορφα πραγματα (+ λίγο μαγεία)


Περνάμε ωραία αυτές τις μέρες, στολίσαμε το δέντρο μας, εχει αρχίσει να βάζει κρύο και μια μαγική ατμόσφαιρα εχει απλωθεί σ'ολο σπίτι. Εύχομαι να είχαμε τζάκι για ν' ανάψουμε και να ψήσουμε κάστανα!

Προχθές αγόρασα απο τη λαϊκή αυτά τα όμορφα λουλούδια, είναι φοβερό πως με 3 ευρώ άλλάζει όλη η διάθεση μου, κάθε φορά που περνάω απο την κουζίνα και τα βλέπω ανεβαίνω ψυχολογικά!
Ο Φιλαράκος κι εγώ έχουμε περάσει πολλή ώρα να παίζουμε με το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, ένα βιβλίο που το ανοίγεις και γίνεται σπιτάκι. Φτιάξαμε και τις φιγούρες (Αγιος, Ξωτικά κ τάρανδοι) και συζητάμε πολύ για τα δώρα που κατασκευάζουν οι βοηθοί του.

Η όλη ιστορία με τον Άγιο Βασίλη με έχει συνεπάρει φέτος γιατι 1ον ο Φιλαράκος καταλαβαίνει πολλά περισσότερα απο περσι και 2ον γιατι δεν ξερω για πόσες χρονιές ακόμα θα την πιστεύει.

Έχω βαλθεί τωρα να φτιάξω μελομακάρονα, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη, μετά όμως απο παράκληση του mrΓ μπορώ να αρνηθώ;;; Καλά να περνάτε όλοι σας, ανάψτε φωτάκια, ψήστε γλυκά (ή γκρινίαξτε στον συντροφό σας να σας τα ψήσει), παίξτε σαν παιδιά με τα παιδιά, οι γιορτές δεν πλησιάζουν, αρχίζουν μέσα απο το σπίτι μας!