Πατάτες στη χύτρα

Λατρεύω το μαγείρεμα, είναι κάτι που πραγματικά με χαλαρώνει. Δυστυχώς όμως δεν έχω πάντα την πολυτέλεια του χρόνου και υπάρχουν μέρες που χρειάζεται να το τελειώσω οσο γινεται πιο γρήγορα.
Αυτό που με έχει σώσει είναι η χύτρα. Προσπαθώ να τα φτιάχνω όλα εκεί τις καθημερινές για να κερδίζω λίγο χρόνο για κατι άλλο. Πολύ δημοφιλείς και super εύκολες ειναι οι πατάτες.
Τις βάζω στη χύτρα με ρίγανη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λαδάκι. Κάποιοι τις σοτάρουν αλλα εγώ το αποφευγω, πιστεύω οτι μια χαρά γίνονται κι ετσι.


Σήμερα έβαλα και κρεμμύδι αλλά οι παραλλαγές είναι άπειρες, σκόρδο + δεντρολίβανο, κρασί + μανιτάρια, ζαμπόν + κρέμα γάλακτος... ότι έχουμε όρεξη.


Προσθέτω λίγο νερό, κλείνω τη χύτρα και μετα απο 10-15 λεπτά τρώμε!

Ετικέτες