Παναγία Τσαμπίκα

Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να σας βρίσκώ καλά και να απολαμβάνετε το καλοκαιράκι όσο περισσότερο μπορείτε!
Εμείς τουλάχιστον αυτό κάνουμε, ρουφάμε κάθε δευτερόλεπτο καλοκαιρινής-ανεμελιάς-χωρίς-πυρετούς-μύξες-και-βήχες. Είχαμε εναν τόσο δύσκολο χειμώνα με τα μικρά, που είμαι αποφασισμένη να ευχαριστηθώ αυτο το διάλειμμα όσο διαρκέσει!
Γι'αυτό είμαστε πάντα έτοιμοι για εκδρομούλες, δεν το σκεφτόμαστε καθόλου, απλά ετοιμάζουμε τις τσάντες τους και φεύγουμε! Η χθεσινή εκδρομή ήταν στην Παναγιά Τσαμπίκα, μισή ώρα έξω απο τη Ρόδο, παρέα με την αδερφούλα μας, τη Λ.

Η εκδρομή άρχισε με μπανάκι στην παραλία Τσαμπίκα η οποία έχει λεπτή άμμο και καταπληκτικά νερά. Θα ήθελα πολύ να εχω τραβήξει τα καστράκια και τις τρύπες που φτιάξαμε με τον Φιλαράκο και το Νεραϊδάκι, αλλά είχα πάρα πολλές άμμους για να πιάσω τη φωτογραφική!
Στη συνέχεια βρεθήκαμε για φαγητό σε μια απο τις κοντινές ταβερνούλες.

Όλες οι ταβέρνες εκεί έχουν κήπους και παιχνίδια για τα μικρά. Ο Φιλαράκος ξεσάλωσε και το Νεραϊδάκι έπιασε φιλίες με όλα τα τραπέζια. Θα μπορούσα να κάτσω εκεί μέχρι το βράδυ!

Απόλαυσα έναν cappuccino χαζεύοντας τα μικρά να τρέχουν ξυπόλητα πάνω στο γρασίδι με μια ντομάτα στο χέρι. Ααααχχχ, τι υπέροχες, υπέροχες στιγμές γεμάτες φώς και παιδικά γέλια!

Στη συνέχεια ανεβήκαμε στο εκκλησάκι της Παναγίας στην κορυφή του λόφου, εκεί που βρέθηκε η εικόνα. Είναι πολύ θαυματουργή κι έχει χαρίσει μωράκια σε πολλές άτεκνες μητέρες.

Το τοπίο είναι μαγευτικό, αξίζει την ανάβαση. Δεν μπορούσα να σταματήσω να βγάζω φωτογραφίες. Πραγματικά νοιώθεις την ευλογία σ'αυτό το μέρος.
Καλό Παρασκευοσαββατοκυριακο σε όλους!

Ετικέτες ,