Το τελευταίο κουβερτάκι του χρόνου

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι κάθε ευτυχία στα σπίτια σας και κάθε καλό για τον νέο χρόνο που έρχεται!
Μια και είναι γιορτές και είμαι λίγο πιο χαλαρή, κατάφερα επιτέλους να το τελειώσω! Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να κάνω περισσότερα! Λοιπόν πώς σας φαίνεται; Προορίζεται για δώρο για ένα μικρούλι κοριτσάκι. Προσπάθησα να το κάνω τετράγωνο παίρνοντας μέτρα από ένα κουβερτάκι αγκαλιάς που είχα. Φαντάστηκα ότι η μανούλα της θα έχει ήδη κουβέρτα κρεβατιού αλλά αυτά τα μικρά κουβερτάκια είναι πάντα χρήσιμα, πχ για το καρότσι ή όταν πας κάπου επίσκεψη...
Χρησιμοποίησα αποχρώσεις σε γαλάζιο και ροζ. Άφησα το πάχος των γραμμών και την εναλλαγή χρωμάτων στη διάθεσή μου, δεν ακολούθησα κάποιο σχέδιο απλά τα επέλεγα επιτόπου ανάλογα με τι μου φαινόταν να ταιριάζει.
Αν θυμάστε είχα αναρτήσει οδηγίες για το κυματιστό σχέδιο, βρίσκονται εδώ για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.
Κι επειδή ένα χειροποίητο δώρο θέλει και χειροποίητο περιτύλιγμα, έραψα ένα λινό πουγκί με ροζ επένδυση για να μπορεί η κουβερτούλα να φυλάσσεται κάπου.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κεντήσω κάτι επάνω όπως αρχικά σχεδίαζα αλλά το έραψα προς τα έξω αφήνοντας λίγο ροζ να φαίνεται. Βουαλα!

Σημείωση: Κατά καιρούς μου λέτε ότι έχετε φτιάξει διάφορα ακολουθώντας τις οδηγίες μου και βλέπω πάντα μεγάλη επισκεψιμότητα στις αναρτήσεις με σχέδια και οδηγίες. Αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά! Περιμένω φωτογραφίες από τις δικές σας δημιουργίες, στο elendiga@yahoo.gr και αν μαζευτούν αρκετές θα χαρώ να τις δημοσιεύσω όλες μαζί!

Ετικέτες