Τελευταία μερα

Τελευταία μέρα του 2011 και ήθελα για τελευταία φορά φέτος να μοιραστώ μαζί σας τα μικρά πράγματα που με έκαναν χαρούμενη σήμερα:
1ο: Το τζάμι μου το πρωί, γεμάτο σταγόνες βροχής, παρέα με έναν κατάμαυρο ουρανό στο βάθος. Σε προϊδεάζει για μια ρομαντική παραμονή πρωτοχρονιάς. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ανοίγεις το παράθυρο σε ένα κλειστό δωμάτιο και να μυρίζεις τη βρεγμένη ατμόσφαιρα;
2ο: Σε αντίθεση με το μαύρο ουρανό, το χρωματιστό κάλυμμα που έφτιαξα για τη θερμοφόρα μου.
Την έχω χρόνια αλλά αγνοούσα την ύπαρξή της μέχρι που την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά φέτος, μια κρύα νύχτα που αρνιόμουν πεισματικά να έρθω αντιμέτωπη με τα κρύα σεντόνια μου κάτω από το πάπλωμα. Από τότε έχω πάθει εξάρτηση από αυτό το μικρό φουσκωτό πραγματάκι, κάθε βράδυ δεν βλέπω την ώρα να πέσω στο κρεβάτι και να το αγκαλιάσω σφιχτά! Κι επειδή μου ανήκει, δε θα μπορούσε να φοράει τίποτε άλλο παρα κάτι πλεκτό, έτσι;
3ο: Μια βόλτα στη λαϊκή. Φωνές, χρώματα, αρώματα και φυσικά ένα μπουκέτο χριστουγεννιάτικα πώς-τα-λένε ("πόσο έχουν αυτά με τα κόκκινα μπαλάκια;") που έσπευσα να στολίσω στο τραπέζι μας. Μου θυμίζουν πάντα τη μαμά μου, της αρέσουν τόσο πολύ!
4ο: Η όλη αίσθηση της καινούριας αρχής που υπάρχει στον αέρα, σαν μια υπόσχεση ότι ο χρόνος που φεύγει ήταν μονάχα μια πρόβα για το χρόνο που έρχεται και που θα είναι φανταστικός!
Καλή χρονιά σε όλους!!!

Ετικέτες