Τζιν εγκυμοσύνης

Είναι πολύ εύκολο να πάρουμε ενα παλιό μας τζίν και να το κάνουμε εγκυμοσύνης. Εύχομαι να το ήξερα απο το 1ο παιδί, αλλά δεν πειράζει και στο 3ο θα βολευτούμε, καλιο αργα παρα ποτέ!
Ξετρυπώστε απο τη ντουλάπα σας ενα τζίν που δεν το θέλετε πια, αν σας είναι και λιγο πιο φαρδύ ακόμα καλύτερα, γιατι όσο να ναι εκτός απ'την κοιλια φαρδαίνει και λίγο ο πισινός στην εγκυμοσύνη (ή είμαι μόνο εγώ;). Το συγκεκριμένο παντελόνι το έχω κάτι χρόνια και επρεπε να το εχω ξεφορτωθεί εδω και πολύ καιρό. Οτι πρέπει για πειραματισμούς!
Ξηλώνουμε το φερμουάρ και τα πραγματάκια που κρατάνε τη ζώνη (πώς τα λένε;).
Κόβουμε γύρω γύρω τη μέση κάνοντας μια κούρμπα στο μπροστινό μέρος (εκεί που θα είναι η κοιλάρα!). Εγώ το έκοψα μέχρι και το μισό φερμουάρ αλλά να είστε συντηρητικοί με το κόψιμο, καλύτερα να το ξηλώσετε και να το ξανακόψετε παρά να το αχρηστέψετε τελείως. Στερεώνουμε το φερμουάρ και τις τσέπες με καρφίτσες.
Παίρνουμε ένα παλιό φανελάκι κατα προτίμηση ελαστικό στο αρχικό μας νούμερο και κόβουμε το επάνω μέρος. Έχουμε έτσι εναν ελαστικό σωλήνα.
Τον γυρίζουμε απο την ανάποδη και τον περνάμε πάνω απο το τζίν με τις κομμένες πλευρές να συναντιούνται. Στερεώνουμε με καρφίτσες και ράβουμε καλά (με διπλή ραφή ή ζικ ζακ).
Έτοιμο!!!
Και παρόλο που δε θα φαίνεται, η κοιλιά μου θα είναι γαλάζια! Ξερετε τι σημαίνει αυτό....

Ετικέτες ,