Ανοιξιάτικο Giveaway

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα, είστε καλά; Εγώ είμαι τρομερά ενθουσιασμένη γιατί σας έχω έναν καταπληκτικό Πασχαλινό διαγωνισμό! Σχεδόν εύχομαι να μπορούσα να πάρω κι εγώ μέρος!!!

Τα δώρα του διαγωνισμού προέρχονται από το online κατάστημα ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ
Πρόκειται για ένα κατάστημα με έδρα τα Γιαννιτσά φτιαγμένο από δύο κοπέλες, την Άννα και την Πόπη, με πολύ μεράκι και γούστο. Κάντε μια βόλτα από το site τους, να ξετρελαθείτε όπως κι εγώ με την καλοκαιρινή συλλογή νημάτων, τα αξεσουάρ και τα φανταστικά περιοδικά πλεξίματος!

Τα δώρα λοιπόν είναι δύο:

Ο 1ος τυχερός θα κερδίσει 10 κουβάρια από το εκπληκτικό νήμα Rowan handknit cotton
σε 5 διαφορετικά ανοιξιάτικα χρώματα.
Όσοι ξέρουν από βελονάκι αποκλείεται να μην ξέρουν το συγκεκριμένο νήμα, είναι 100% βαμβάκι και τρομερά απολαυστικό στο πλέξιμο! (Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το διαθέσιμο στοκ).

Ο 2ος τυχερός θα κερδίσει ένα βιβλίο για βελονάκι της Rowan και θα επιλέξει ανάμεσα στο Holiday Crochet ή το Summer Crochet.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να είστε αναγνώστες και να αφήσετε ένα σχόλιο για το ποιος θα ήταν για σας ο ιδανικός πασχαλινός προορισμός! Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε!
Μπορείτε να αφήσετε σχόλια μέχρι και την Κυριακή του Πασχα (15/04/12). Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Και για όσους έχουν καλοκαιρινά project στο μυαλό τους, μην ξεχάσετε ότι το Μαλλιά-Κουβάρια προσφέρει δωρεάν αποστολή για τις παραγγελίες σας από 50 ευρώ και πάνω .

Σημείωση 2/4/2012: Η μέχρι τώρα συμμετοχή σας με έχει συγκινήσει και σας ευχαριστώ πολύ! Σας υπενθυμίζω οτι για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να είστε αναγνώστες του ιστολογιου, κυρίως για να είναι πιο εύκολη η ταυτοποίηση των στοιχείων σας (αν αφήνετε ανώνυμα μηνύματα, πώς θα αποδείξετε οτι ήταν δικά σας;). Παρακαλώ να σεβαστείτε τους όρους του διαγωνισμού για να είναι δίκαιος για όλους!

Ετικέτες