Babysteps

Καλημέρα σε όλους!!! Καθώς αρχίζουμε να βρίσκουμε τις ισοροπίες μας σαν τριτεκνη οικογένεια, αποφάσισα να επιστρέψω σιγά σιγά στις παλιές μου συνήθειες. Η επιστροφή οπως σας είχα πεί με βρίσκει σε πολύ διαφορετική κατάσταση. Εκτός απο το νεογέννητο, που μας έχει ξετρελάνει, οι τελευταίοι μήνες ήτανε πραγματικά γεμάτοι αλλαγές. Η κυριότερη απ' αυτές είναι οτι αφήσαμε την όμορφη Ρόδο κι εγκατασταθήκαμε πια στην Αθήνα (ναι, λοχεία και μετακόμιση, κακή ιδεα!). Η Ρόδος θα μου λείψει τρομερά όμως η Αθήνα είναι ο τόπος μου και χαίρομαι αφάνταστα που επέστρεψα! Είμαι λοιπόν σε μια φάση που προσπαθώ να φέρω βόλτα το καινούριο μεγαλύτερο σπίτι, να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του θηλασμού, να εξερευνήσω την καινούρια μας γειτονιά, να περάσω δημιουργικό χρόνο με τα πιτσιρίκια, που έχουν πάθει σοκ απο την απότομη αλλαγή περιβάλλοντος...

Το πρωί που ξυπνάω βάζω τα παπούτσια μου, ένα ζευγάρι που έχω για μέσα στο σπίτι, και πιάνω δουλειά. Αυτή η μικρή κίνηση με ενεργοποιεί τοσο καλύτερα απ' οτι να φορούσα παντόφλες (όσοι είστε εξοικειωμένοι με τη flylady ξέρετε τι εννοώ). Και το συγκεκριμένο ζευγάρι με κάνει να χαμογελώ, το είδαμε μαζι με τον mrΓ σε ένα μαγαζί και αμέσως συμφωνήσαμε οτι αυτά τα παπούτσια είχαν το όνομά μου επάνω τους! Κάνω λοιπόν μικρά βηματάκια κάθε μέρα μέχρι να στρώσει η κατάσταση και να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις παλιές μας συνήθειες. Τις έχουμε τόσο ανάγκη και ειδικά εγώ. Θέλω να κάνω πράγματα δημιουργικά και απλά δεν υπάρχει χρόνος.

Για παράδειγμα, αυτό είναι το κουβερτάκι που είχα ξεκινήσει για τον Μικρούλη πρίν γεννηθεί κι ενώ εχω τελειώσει όλα τα τετραγωνάκια ,δεν έχω βρεί το χρόνο να τα ενώσω. Για να μη μιλήσω για όλες αυτές τις κλωστούλες που πρέπει να κρύψω! (πφφφ!) Παρεπιπτόντως αυτό είναι το τετραγωνάκι απο τα λουλουδάτα τετράγωνα, χωρις το λουλούδι (ξερετε, για να είναι πιο μάτσο...) προοριζόταν για κουβερτάκι μαιευτηρίου(!) αλλα ίσως προλάβουμε να το χρησιμοποιήσουμε Σεπτέμβρη-Νοέμβρη γιατι είναι βαμβακερό και αρκετά ελαφρύ.
Παρόλα αυτά δεν μπόρεσα να στερήσω για πολύ απο τον εαυτό μου τη μικρή πολυτέλεια του blogging, το να μπαίνω εδώ και να φλυαρώ, να δημιουργώ,να χαλαρώνω. Να μαι λοιπον, παλι στην παρέα σας, εύχομαι σύντομα να έχω όμορφα πράγματα να σας δείξω!