9 weeks of summer bliss: εβδομάδα 1η

Αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω  τις φωτογραφικές μου ικανότητες και να λάβω μέρος στη φωτογραφική πρόκληση της αδερφούλας μου!

Στόχος, να βρούμε τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού, να περάσουμε όμορφα και να τις μοιραστούμε με τους άλλους, να δώσουμε και να πάρουμε ιδέες για δραστηριότητες με την οικογενεια μας, να διώξουμε τη μαυρίλα που μας συντροφευσε όλο το χειμώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας το φανταστικό καλοκαιρινό κουμπάκι που γράφει "9 weeks of summer bliss" στα δεξια!

Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο το συνειδητοποιώ και νομίζω οτι πρέπει πια να το πάρω απόφαση: είμαι βουνίσια!
Στην ερώτηση βουνό ή θάλασσα, η απάντηση είναι πάντα βουνό.

Πάνω στη μεσημεριανή κάψα του ΣΚ, αποφασίσαμε οτι δε θέλουμε να "δροσιστούμε" πάνω στην καυτή παραλία με καμια 100αρια άλλες σαρδέλες, μια βουτιά σε θάλασσα αμφιβόλου καθαρότητας και επιστροφή με μαύρισμα ταξιτζή, κεφάλι καζάνι, και ενασχόληση με μαγιό, πετσέτες και άπλυτα ταπεράκια! Μου αρέσει η θάλασσα αλλά υπο πιο χαλαρές συνθήκες.
Έτσι, φορτώσαμε το ποδήλατο του Φιλαράκου (και ταπεράκια, τα οποία φαινεται δεν τα γλυτώνω όπου κι αν πάω!) και πήγαμε στο Τατόι να δούμε τα βασιλικά ανάκτορα.

Ομολογώ οτι δεν το φανταζόμουν πως  μπορεί κανείς να βρεθεί απο τον Αθηναϊκό καύσωνα σε ένα κατάφυτο βουνό τόσο γρήγορα. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν κι εγώ με τον mrΓ για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό περπατήσαμε παρέα συζητώντας και χαζεύοντας τα υπέροχα κτήρια μέσα στο δάσος. Πραγματικά γαλήνεψε η ψυχή μου σ'αυτό το μέρος.
Το Τατοι είναι πολύ εύκολο να το επισκευθεί κανείς και παρόλο που δεν το περίμενα, είχε αρκετό κόσμο που έκανε τη βόλτα του, ποδηλασία ή τρέξιμο. Και φυσικά είναι ότι πρέπει για πικ νικ.
Μετά απο λιγη ώρα ανοίξαμε τα ταπεράκια μας και απολαύσαμε καρπούζι, πεπόνι και μπάρες δημητριακών!

Κι ενώ έκανα φιλότιμες προσπάθειες να τραβήξω καλές φωτογραφίες, κατέληξα να μη μου αρέσει καμία. Αυτές λοιπόν είναι οι λίγες που σας παραθέτω και σας διαβεβαιώνω οτι αδικούν το πραγματικό τοπίο. Μια βόλτα θα σας πείσει!

Ετικέτες , ,