Summer bliss: Week 3

Η τρίτη εβδομάδα του καλοκαιριού πέρασε αρκετά ήσυχα, με εξαίρεση μια εκδρομή express στην Αιδηψό, παρέα με τον mrΓ και τον Μικρουλάκο (ω ναι, τα άλλα 2 έμειναν με τη γιαγιά τους!). Έχοντας περάσει τα πρώτα 2 χρόνια της έγγαμης ζωής μας στην Ιστιαία (δίπλα), αυτή η εκδρομή ήταν για μας μια όμορφη αναδρομή στο παρελθόν με πολλές συγκινητικές αναμνήσεις. Και το γεγονός οτι ήμασταν πάλι οι δυό μας  με ένα νεογέννητο μωρό που μοιάζει τρομερά με το πρώτο μας, μας έκανε να νομίζουμε οτι γύρισε ο χρόνος πίσω! Με εξαίρεση την τρομερή κούραση που φέρνουν 3 παιδια και που την κουβαλάς μαζί σου όπου κι αν πας!

 Ξεκινήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, προλάβαμε το τελευταίο φερρυ και περάσαμε απέναντι στην Εύβοια.

 Σάββατο πρωί ξυπνήσαμε στα Ήλια.Φυσικά η πρώτη μου δουλειά ήταν να βουτήξω τα κάτασπρα πόδια μου στο νερό. Απίστευτα κρυστάλλινο, πανέμορφα πράσινο. Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά μετά από πολύ καιρό διάβασα το βιβλίο μου στην παραλία!
Η μέρα εξελίχθηκε ακριβώς όπως τη θέλαμε: Δεν κάναμε τίποτα πέρα από το να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Λίγες ώρες πριν φύγει το φέρρυ μας, κατευθυνθήκαμε προς την Αιδηψό.
Και παρόλο που ήξερα οτι θα το μετανιώσω το βράδυ (λόγω θηλασμού), παραδόθηκα στην απόλαυση ενός περιποιημένου φρέντο (παρακαλώ αγνοήστε το παγωτό στο βάθος, όπως εγώ αγνοώ τα 4 κιλά που μου έμειναν από τη γέννα...)
Ακολούθησε μια τεμπέλικη παραθαλάσσια βόλτα...
...που κατέληξε στο λιμάνι για το γυρισμό.  Λίγο, αλλά καλό!

Ετικέτες ,