Κατασκοπεύοντας το Zara

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά για χθες!!!
Ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα, κοντά στους ανθρώπους σας ή σε διακοπές! 
Παρατηρήσατε την καινούρια εμφάνιση του μπλογκακίου; Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν μπορούσα να βρω ένα header που να μου αρέσει και όπως το φανταζόμουν και στο τέλος κατέληξα οτι ο μόνος τρόπος ήταν να το φτιάξω μόνη μου. Οι φωτογραφίες εκτός απο την δεξιά είναι τραβηγμένες απο την αδερφή μου. Κάποια στιγμή θα αφιερώσω ενα post αποκλειστικά γι' αυτό, με πιο πολλές φωτογραφίες απο την αναλυτική παρασκευή της κερασόπιτας (καθώς και μερικές από τα παρασκήνια!).
Εκτός απο την επικεφαλίδα έχω αλλάξει και λίγο τη διάταξη, προσέθεσα καρτέλες όπου μπορείτε να βρίσκετε αναλυτικά όλα τα tutorials που έχω κάνει. Με τον καιρό θα βάλω κι άλλες που έχω στο μυαλό μου. Άν έχετε προτάσεις θα χαρώ πολύ να τις ακούσω κι επίσης αν κάποιο link ή οτιδήποτε άλλο δε δουλεύει σωστά παρακαλώ ενημερώστε με!

Και τώρα σχετικά με τον τίτλο της ανάρτησης:
Βγήκα να κατασκοπεύσω το zara home και σας παραθέτω τα ευρήματά μου (σ' αυτό το σημείο αρχίζει να παίζει η μουσική του mission impossible και εμφανίζεται ο ασπρομάλλης τύπος με το σπίρτο!).

Για να μπείτε λίγο στο κλίμα να σας πώ οτι η πρώτη μου επαφή με το βελονάκι (εκτός απο τα σεμεδάκια της γιαγιάς μου) έγινε μέσω αυτού του μαγαζιού, πάντα θαύμαζα τα πλεκτά του και ήθελα να μάθω να τα φτιάχνω. Και απο τότε που έμαθα, πάντα πηγαίνω στην αρχή της σεζόν και κλέβω παίρνω ιδέες!

πχ κοιτάξτε αυτό το κουβερτάκι, δεν είναι τέλεια τα χρώματα; Στην αρχή νόμιζα ότι είναι φτιαγμένο απο granny squares με ένα λουλούδι ραμμένο επάνω αλλά τελικά το λουλούδι είναι μέρος του τετραγώνου (ξέχασα να βγάλω φώτο απο πίσω), θυμίστε μου να κάνω ένα tutorial για αυτά τα τετράγωνα.
Και έχει και ασορτί μαξιλαράκι. Μου αρέσει που έβαλε ροζ ύφασμα απο πίσω, είναι πολύ κοριτσίστικο! Κι έχει έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να ενώνει τα τετράγωνα, θα χρειαστεί να κάνω κάποιες δοκιμές αλλά νομίζω οτι έχω καταλάβει πώς γίνεται...
 
Αν και δε μου αρέσουν τα πάλ χρώματα στις παιδικές κουβέρτες, αυτή εδώ είναι γλυκούλα, έχει βάλει και γκρι (δε θα το τολμούσα αλλά να που ταιριάζει) και έχει ενώσει τα τετράγωνα με τον ίδιο τρόπο.
Μου άνοιξε η όρεξη τώρα να πλέξω! Σας φιλώ!

Ετικέτες , ,