Μήνας με προκλήσεις!

Αυτό το μήνα το μπλογκάκι μου κλείνει 2 χρόνια. Δε μπορώ να το πιστέψω οτι πέρασε τόσος καιρός. Πέρασα τόσο όμορφα και η παρέα σας μου έχει γίνει πια απαραίτητη. Για να συνεχίσω την περσινή παράδοση, ορίστε το φετινό κολάζ με μερικές όμορφες στιγμές! Φέτος ήταν τόσο πολλές οι φωτογραφίες, γεμάτες χρώμα και όλα τα όμορφα πράγματα που είχαμε την ευλογία να χαρούμε με την οικογένειά μου. Πραγματικά τις βλέπω και ξεχειλίζω απο ευγνωμοσύνη. Οι κερασοπιτούλες μου έγιναν για μένα η αφορμή να γίνομαι πιο δημιουργική, να ψάχνω την ομορφιά γύρω μου, να την αποτυπώνω εδω μέσα και με όλους εσάς να μοιράζομαι την ευτυχία μου. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκει. Κάθε μικρό σχόλιο που αφήσατε μου έδωσε μεγάλη χαρά ειδικά σε στιγμές που είχα ανάγκη υποστήρηξης.


Και για να σας ευχαριστήσω προσφέρω σε δύο τυχερές το παρακάτω δωράκι που θα είναι όμως σε μορφή πρόκλησης.


Οι δύο που θα κερδίσουν τα παραπάνω υλικά θα πρέπει να φτιάξουν κάτι με αυτά και να το παρουσιάσουν στο blog τους ή αν δεν έχουν blog να μου στείλουν μια φωτογραφία να το παρουσιάσω εγώ. Τα υλικά είναι αρκετά για ένα μικρό project, πχ ένα πορτοφολάκι, πουγκάκι, φουσκωτό ζωάκι, ακόμα και οι φίλες που κάνουν scrapbooking μπορούν να πάρουν μέρος και να φτιάξουν κάτι.
Οι κανόνες:
- Αφήνετε το σχόλιο σας μόνο εάν έχετε σκοπό να πάρετε μέρος στην πρόκληση (δηλ να φτιάξετε κάτι και να το δημοσιεύσετε), μέχρι το τέλος του μήνα.
- Μετά την κλήρωση οι τυχερές μου στέλνετε τα στοιχεία σας για να παραλάβετε τα υλικά.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δικά σας υλικά ή να μη χρησιμοποιήσετε όλα τα παραπάνω.
- Δε θα ήθελα να το κάνω πιο δύσκολο βάζοντας χρονικούς περιορισμούς, πάρτε το χρόνο σας να το φτιάξετε μη σας πάρει όμως και 5 μήνες!!!

Ελπίζω να σας αρέσει η πρόκληση και τα υλικά να σας εμπνέουν. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα σκεφτείτε!

Ετικέτες , ,