Ταμπελίτσες για τα δώρα σας

12122012639
Ομολογώ οτι αυτόν τον καιρό έχω μπεί για τα καλά στο χειμωνιάτικο κλίμα. Κάτι η μυρωδιά απο καμένο ξύλο που έχει γεμίσει τη γειτονιά, κάτι οι στολισμοί που έχουν γεμίσει την πόλη, έχω αρχίσει ν'απολαμβάνω αυτή την εποχή. Ίσως και να φταίει που φέτος είμαστε σε καινούριο σπίτι με αληθινά κουφώματα και δεν υποφέρω απο το κρύο!
Μέσα στη βδομάδα πηγαίνω τα μικρά στις αθλητικές τους δραστηριότητες, τυλίγομαι με κασκόλ και σκουφιά και κάνω βόλτα στο δασάκι που είναι εκεί κοντά.
woods
Μετά κάθομαι σε ένα παγκάκι με το μπλόκ μου και κάνω σχέδια για τις γιορτές. Την τελευταία φορά μάλιστα έκοψα και μερικές πρασινάδες για να στολίσω το σπίτι.
dasos
Και μέσα στο γιορτινό αυτό πνεύμα, άρχισαν να καταφθάνουν και τα διάφορα δώρα που είχα παραγγείλει απο το internet. Λίγα δώρα, γιατι φέτος λόγω κρίσης θα παίξουμε το secret Santa. Γράψαμε τα ονόματα μας σε χαρτάκια και κάναμε μυστική κλήρωση. Ο καθένας ανέλαβε να πάρει δώρο σε κάποιον άλλο και θα λάβει δώρο απο τον δικό του "κρυφό Αγιο Βασίλη". Κι αφου τα δώρα είναι λίγα είπα τουλάχιστον να τα τυλίξω όμορφα για όσο θα μείνουν κάτω απο το δέντρο. Την ιδέα την πήρα απο το pinterest. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτονάκια απο κουτια δημητριακών κτλ, χρωματιστά χαρτιά, κόλλα και αν έχετε το εργαλείο που ανοίγει τρύπες.
12122012626
Κόψτε τα χαρτόνια ορθογώνια και ψαλιδίστε τις δύο πάνω πλευρές (μετρήστε με το χάρακα για να τις κόψετε ίδιες). Κάντε με ένα μολύβι το σχήμα του χαρτονιού, στην ανάποδη του χρωματιστού χαρτιού.
12122012631
Βάλτε κόλλα στη γυαλιστερή πλευρά του χαρτονιού και κολλήστε το χρωματικστό χαρτί.
12122012633
Κάντε μια τρύπα,
12122012636
και αν έχετε βάλτε και αυτά τα σιδεράκια που δέν ξέρω πώς τα λένε, όποιος ξέρει ας το πεί! Βουαλά. Με λίγο χαρτόνι για δέματα και σπάγκο θα κάνετε θαύματα!
tags


Ετικέτες , ,