Seamstar magic

21122012725
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα έμαι γεμάτη δώρα!!!
Αφήστε με να σας παρουσιάσω το καταπληκτικό ύφασμα Wonderland in Pink, απο το Seamstar. Μόλις το αντίκρισα το ερωτεύτηκα και ήξερα οτι έπρεπε να φτιάξω κάτι για μωράκια. Φτιαγμένο απο 100% οργανικό βαμβάκι, απαλο, με αλεπουδίτσες, κουκουβάγιες και σκαντζόχοιρους! Σίγουρη επιτυχία!!!
Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω έναν υπνόσακο. Τα πιτσιρίκια μου έχουν την τάση να στριφογυρίζουν στα κρεβάτια τους γι' αυτό πάντα χρησιμοποιούσα υπνόσακους για να τα έχω ζεστά.
Collage
Για να βγάλω το σχέδιο χρησιμοποίησα έναν που ήδη είχα. Το έκοψα τρεις φορές, μια για το έξω, μια για το εσωτερικό και μια για τη γέμιση (χρησιμοποίησα μια παλιά fleece κουβερτούλα). Το πατρόν που έφτιαξα σας το κάνω δώρο, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
Πατρόν για υπνόσακο
Ο υπνόσακος είναι για μωράκια απο 3 εως 6 μηνών (ο Μικρουλάκος στις φωτογραφίες είναι 7,5 και ζορίζεται λίγο!). Είναι το πρώτο πατρόν που δημοσιεύω και γι' αυτό να είστε επιεικείς, οκ;
Άν βάλετε διπλό φερμουάρ τότε μπρείτε να τον έχετε για διπλής όψεως (γιατί δεν το σκέφτηκα απο την αρχή αυτο; ε;)
sleep sack
Λοιπόν; Σας αρέσει; Θέλετε να το φτιάξετε;
Αφήστε ένα σχόλιο σ'αυτή την ανάρτηση μέχρι το τέλος του μήνα,για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για ένα μέτρο απ' αυτό το υπέροχο ύφασμα.
Για έξτρα συμμετοχές κάντε like στις Κερασόπιτες και γίνετε μέλος του seamstar στο facebook.
a Rafflecopter giveaway

Ετικέτες , ,