Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνας με προκλήσεις!

Αυτό το μήνα το μπλογκάκι μου κλείνει 2 χρόνια. Δε μπορώ να το πιστέψω οτι πέρασε τόσος καιρός. Πέρασα τόσο όμορφα και η παρέα σας μου έχει γίνει πια απαραίτητη. Για να συνεχίσω την περσινή παράδοση, ορίστε το φετινό κολάζ με μερικές όμορφες στιγμές! Φέτος ήταν τόσο πολλές οι φωτογραφίες, γεμάτες χρώμα και όλα τα όμορφα πράγματα που είχαμε την ευλογία να χαρούμε με την οικογένειά μου. Πραγματικά τις βλέπω και ξεχειλίζω απο ευγνωμοσύνη. Οι κερασοπιτούλες μου έγιναν για μένα η αφορμή να γίνομαι πιο δημιουργική, να ψάχνω την ομορφιά γύρω μου, να την αποτυπώνω εδω μέσα και με όλους εσάς να μοιράζομαι την ευτυχία μου. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκει. Κάθε μικρό σχόλιο που αφήσατε μου έδωσε μεγάλη χαρά ειδικά σε στιγμές που είχα ανάγκη υποστήρηξης.


Και για να σας ευχαριστήσω προσφέρω σε δύο τυχερές το παρακάτω δωράκι που θα είναι όμως σε μορφή πρόκλησης.


Οι δύο που θα κερδίσουν τα παραπάνω υλικά θα πρέπει να φτιάξουν κάτι με αυτά και να το παρουσιάσουν στο blog τους ή αν δεν έχουν blog να μου στείλουν μια φωτογραφία να το παρουσιάσω εγώ. Τα υλικά είναι αρκετά για ένα μικρό project, πχ ένα πορτοφολάκι, πουγκάκι, φουσκωτό ζωάκι, ακόμα και οι φίλες που κάνουν scrapbooking μπορούν να πάρουν μέρος και να φτιάξουν κάτι.
Οι κανόνες:
- Αφήνετε το σχόλιο σας μόνο εάν έχετε σκοπό να πάρετε μέρος στην πρόκληση (δηλ να φτιάξετε κάτι και να το δημοσιεύσετε), μέχρι το τέλος του μήνα.
- Μετά την κλήρωση οι τυχερές μου στέλνετε τα στοιχεία σας για να παραλάβετε τα υλικά.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δικά σας υλικά ή να μη χρησιμοποιήσετε όλα τα παραπάνω.
- Δε θα ήθελα να το κάνω πιο δύσκολο βάζοντας χρονικούς περιορισμούς, πάρτε το χρόνο σας να το φτιάξετε μη σας πάρει όμως και 5 μήνες!!!

Ελπίζω να σας αρέσει η πρόκληση και τα υλικά να σας εμπνέουν. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα σκεφτείτε!

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Το κάνω πάλι..!

Είχα πει οτι δε θα το ξανακάνω αλλά οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου οτι δε θα αρχίζω καινούρια project αν δεν τελειώνω τα προηγούμενα, αυτό που άρχισα όμως με έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που άξιζε την ατασταλία!

Δε βλέπω την ώρα να τα μοιραστώ όλα μαζί σας, προς το παρόν όμως έχω πολλά να τρέχουν. Θα περιοριστώ να σας ευχηθώ καλό φθινόπωρο! Σας έχω ήδη πει οτι είναι η αγαπημένη μου εποχή, μόλις μπήκε Σεπτέμβριος έτρεξα κι αγόρασα την πρώτη μου κολοκύθα. Έχω ήδη καταργήσει τον κρύο καφέ, κι αν συνεχίσει έτσι ο καιρός και ρίξει και καμιά βροχούλα, σύντομα θα φοράμε layers! Γιούπι!
Ανάμεσα στα διάφορα που τρέχω(και με τρέχουν) αυτό τον καιρό είναι οι ετοιμασίες για τη βάπτιση του Μικρουλάκου μου και της ανηψούλας μου που θα είμαι εγώ νονά. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετές κατασκευές βάπτισης.
Επίσης πλησιάζουν τα 2α γενέθλια του μπλόγκ μου, μείνετε εδω κοντα γιατι ετομάζω δωράκια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...