Μώβ.

Άλλο ένα αγαπημένο χρώμα που βγήκε στο προσκήνιο.
17022013015[1]
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε κάναμε μια βόλτα στο λόφο κοντά στο σπίτι των γονιών μου. Όλα έχουν αρχίσει να ανθίζουν!
Επίσης πριν λίγο καιρό αποφάσισα να φτιάξω ένα ζευγάρι μπαλαρινάκια για μια απο τις ανηψούλες μου, και η παραγγελία ήταν ξεκάθαρη: Μώβ λιλά!
09022013889[1]
Αυτή τη φορά για να αποφύγουμε τις γλίστρες στα πατώματα δοκίμασα να τα κάνω αντιολισθητικά βάζοντας στον πάτο λίγη μπογιά για υφάσματα. Νομίζω όμως οτι έπρεπε να κάνω μεγαλύτερες κουκίδες γιατί συνεχίζουν να γλιστράνε κάπως.
09022013890[1]

Να σας πω επιπλέον οτι έχω αρχίσει και ανανεώνω λίγο τις κατηγορίες (στην πάνω μπάρα). Ήδη είναι έτοιμο το "βελονάκι" και το  "υγεία-ομορφιά". Περάστε να τα τσεκάρετε και πείτε μου τη γνώμη σας και αν έχετε άλλες προτάσεις.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ιωάννα Τσακιρίδου! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και σύντομα θα έχω κι άλλο διαγωνισμό (για τις πλέκτριες αυτή τη φορά).
Να σας διευκρινίσω όμως ξανά οτι για να λαμβάνετε μέρος στους διαγωνισμούς δεν αρκεί να μου αφήνετε σχόλιο, πρέπει να συμπληρώνετε και τη φόρμα του rafflecopter. Πχ σ' αυτόν τον διαγωνισμό 7 άτομα άφησαν μήνυμα χωρίς να τη συμπληρώσουν και είναι κρίμα.
Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο αλλά είναι απαραίτητο για να είναι δίκαιος ο διαγωνισμός για όλους. Η φόρμα μου δείχνει τα άτομα που παίρνουν μέρος με πολλά email (ναι, υπάρχουν άτομα που το κάνουν αυτό) καθώς επίσης και τα στοιχεία των νικητών για να τους βρίσκω εύκολα. 

Ετικέτες ,