Giveaway στο χρώμα πετρόλ...

Καλημέρα καλημέρα!!!
Ελπίζω το Σαββατοκύριακο σας να ήταν τόσο όμορφο, οικογενειακό, παιχνιδιάρικο όσο και το δικό μας! Εγώ ήμουν σούπερ απασχολημένη, μέσα σε έναν καλλιτεχνικό οίστρο, γιατί πρίν λίγες μέρες έλαβα δύο καταπληκτικά υφάματα απο το Seamstar. Απο τη σχεδιάστρια Lotta Jansdotter, η συλλογή Bella είναι πραγματικά ότι λέει το όνομά της!
Τα υφάσματα "Hatch in teal" και "trees in teal" ήταν πραγματικά ότι πρέπει για αυτό που είχα στο μυαλό μου. Σε ένα απο τα αγαπημένα μου χρώματα, το πετρόλ έφτιαξα μια τσάντα για να κουβαλάω τα πράγματα των παιδιών, μικρών και μεγάλων!
09022013894[1]

Όποτε βγαίνουμε σαν οικογένεια κάθε φορά κουβαλάω χίλια δυο σνακ, φρούτα κτλ για τα παιδιά αλλά και για μας. Μέχρι και θερμός με ζεστή σοκολάτα έχει τύχει να πάρω μαζί μου. Απο τότε δε που ο mrΓ άρχισε το bodybuilding και κάνει 6 γεύματα την ημέρα, είμαι ένα κινητό παντοπωλείο! Προσέθεσε σ'αυτά πάνες, μωρομάντηλα, καμιά αλλαξιά και οι καμήλες στο καραβάνι ταξιδεύουν ελαφριά μπροστά μου! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η σωστή τσάντα ήταν must have!
09022013904[1]
Στο εσωτερικό την επένδυσα με αδιάβροχο ύφασμα και έκανα τα λουριά της έξτρα μακριά γιατί με βολεύει να είναι έτσι στον ώμο μου. Επειδή με ρωτούσατε και για το σπάγγο, έχετε υπόψιν σας οτι μπορείτε να βρείτε παντός είδους σπάγγους, λουριά, σχοινιά κτλ στην οδό Παλλάδος στο Κέντρο (ειναι περίπου παράλληλη της Αθηνάς).
10022013912[1]

Αυτή είναι λοιπόν η τσαντούλα μου, ταίριαξε και με την πετρόλ καμπαρντίνα μου! Είναι πραγματικά πολύ εύκολη να τη φτιάξετε, και μάλιστα μία τυχερή θα μπορέσει να την κάνει με τα ίδια υφάσματα! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και γράψτε μου στα σχόλια τί θα βάζατε εσείς σε μια τσάντα για σνακ μέχρι τις 21 του μηνός και θα κερδίσετε μισό μέτρο απο το κάθε ύφασμα, προσφορά απο το seamstar!
a Rafflecopter giveaway

Ετικέτες ,