Οργάνωση!

Καλό μήνα σε όλους. Ο Μάρτης με βρήκε να συγυρίζω!
Θυμάστε τις αποφάσεις μου για τον καινούριο χρόνο; Μια απο αυτές ήταν να είμαι πιο οργανωμένη. Άρχισα λοιπόν με κάποια πράγματα που είχα καιρό στο μυαλό μου.

Αρχικά το συρτάρι του γραφείου: Collage
Στην πρώτη φωτογραφία το βλέπετε σε μια σχετικά καλή κατάσταση (φανταστείτε πώς ήταν πρίν βάλω το κουτί και τα καλάθια).
Πρίν καιρό βρήκα στο lidl χαρτί περιτυλίγματος. Το προτιμώ πάντα, είναι καλή ποιότητα, πολλά μετρα και φθηνότερο απο του ικεα. Αυτή τη φορά είχα κάτι πολύ συγκεκριμένο στο νού μου. Είχα δεί αυτή την ιδέα και ήθελα να την εφαρμόσω. Σας έχω ξαναπεί γι'αυτό το blog, βρίσκω πάντα ωραίες ιδέες. Ορίστε λοιπόν: 01032013048 Κουτιά δημητριακών (και οχι μόνο) κομμένα στο ύψος του συρταριού και ντυμένα με χαρτί.
Ξαφνικά η χωρητικότητα του συρταριού τριπλασιάστηκε! Έβαλα μέσα καινούρια πράγματα (τα βαζάκια με τις κορδέλες) και ξεφορτώθηκα όλα τα άχρηστα (απο τη διαδικασία ξεθάφτηκαν πολλά παράξενα που δεν είχαν δουλειά εκεί μεσα!).

Το άλλο που ήθελα, ήταν να φτιάξω στο ντουλάπι των τροφίμων ένα κουτί με υλικά ζαχαροπλαστικής: baking kit
Τρούφες, καραμελάκια, αρωματικά χαρτάκια για muffins κτλ.
Είμαι πολύ σκρούτζ με αυτά τα είδη και μου κρατάνε καιρό. Ήθελα λοιπόν ένα μέρος να τα έχω οργανωμένα!28022013036
Τον περισσότερο χώρο τον πιάνουν οι χρωματιστές τρούφες. Πήρα μεγάλη ποσότητα γιατι μου τις στέλνουν απο Ρόδο. Αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί εδώ στην Αθήνα που να τις πουλάει με το κιλό (οχι βαζάκι) πείτε μου...
Άλλο μεγάλο σουξε είναι οι σταγόνες. 01032013055 Ειδικά αυτές με τη γεύση καραμέλας μοσχοβολάνε!
Για τα μικρά κομμάτια χρησιμοποίησα δυο κουβαδάκια απο τη βάπτιση του Μικρουλάκου. Στο ένα έβαλα τα χρώματα και στο άλλο τις γεύσεις. 01032013059
Εσάς σας έπιασε το ανοιξιάτικο μικρόβιο; Τι αλλαγές θα κάνετε;

Ετικέτες ,