Καλό Μήνα!!!

31032013286
Καλημέρα, καλό μήνα!!! Αααχ, είναι επίσημα άνοιξη. Ο καιρός είναι υπέροχος και οι τουλίπες μου επιτέλους άνθισαν. Χθες απολαύσαμε μια οικογενειακή βόλτα στο Κέντρο και ήταν τόσο όμορφα.
Ο Απρίλιος είναι πολύ ωραίος μήνας, δε νομίζετε; Τόσο ρομαντικός, είναι ο μήνας που παντρεύτηκα, ίσως γι'αυτό το βλέπω έτσι.
Επίσης χθες ήταν μια μέρα που περίμενα καιρό! Πρώτα απ' όλα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μας απο το Μαλλιά- Κουβάρια και δεύτερον άρχισε η 3η σεζόν απο το Game of Thrones!!! Γιούπι!

Λοιπόν, η νικήτρια είναι η Mary Manolaki. Συγχαρητήρια, εύχομαι να είσαι πάντα τόσο τυχερή!

Για τους υπόλοιπους θα υπάρξει ευκαιρία για διαγωνισμό μέσα στο μήνα! Σας αφήνω με μία φωτογραφία που έβγαλα απο ένα απο αυτά τα υπέροχα εγκαταλελειμμένα αθηναϊκά κτήρια, που όμως είχε ένα σύνθημα αλλιώτικο απο τα συνηθισμένα.

Έχω και κάτι ακόμα να σας πω!
Θυμάστε τις αποφάσεις μου για το 2013; Λοιπόν αυτό το μαγαζάκι που ήθελα να ανοίξω γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζω, θα έχουμε "εγκαίνια" στις 13 Απριλίου (ναι είναι η επέτειος του γάμου μου και ήθελα να είναι διπλή γιορτή!). Οπότε έχετε το νου σας μέσα στο μήνα, σύντομα θα σας πω λεπτομέρειες!

Ετικέτες ,