Το συρτάρι με τα υφάσματα

Μέσα στα πλαίσια της ανοιξιάτικης καθαριότητας και της υπόσχεσης μου να είμαι πιο οργανωμένη, κατάφερα επιτέλους να στρώσω τον πισινό μου και να βάλω μια τάξη στα υφάσματα μου!

Μέχρι τώρα τα αποθήκευα σε αυτό το κουτί, πράγμα που αποδείχθηκε πολύ καταστροφικό γιατί όταν μου καρφωνόταν μια φανταστική ιδέα για ράψιμο έπρεπε να αδειάσω όλο το κουτί για να βρω το ύφασμα που ήθελα στον πάτο και φυσικά επειδή βιαζόμουν να υλοποιήσω τη φανταστική ιδέα μου τα υπόλοιπα υφάσματα επέστρεφαν στο κουτί όπως όπως. Στην επόμενη φανταστική ιδέα το κουβάρι υφασμάτων γινόταν ακόμη χειρότερο και πάει λέγοντας!

25042013449

Από καιρό λοιπόν είχα αυτή τη λύση στο μυαλό μου: Χαρτόνια κομμένα ακριβώς στις διαστάσεις ενός συρταριού για να τυλίγω τα υφάσματά μου και να τα στοιβάζω. Έτσι μπορώ με μια ματιά να δω τι έχω διαθέσιμο και να το αξιοποιήσω άμεσα!

Δεν είναι πολύ όμορφα όλα μαζί;

25042013450

Το συρτάρι μου έχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα: έχει περιορισμένο χώρο. Αυτό σημαίνει οτι για να αγοράσω καινούρια υφάσματα πρέπει να αξιοποιήσω αυτά που έχω ήδη. Έτσι δεν μπαίνω σε πειρασμό να αγοράζω κι άλλα γιατί δεν θα έχω που να τα βάλω (λεεεμε τώρα!).

Θέλω να βρω και μια καλή λύση για τα μαλλιά, εσείς πού τα αποθηκεύετε;

Ετικέτες ,