Νηστεία ή Veganism;

Καλησπέρα σε όλους! Μετά απο μια μεγάλη απουσία λόγω αρρώστιας, μπορώ επιτέλους πάλι να μπλογκάρω! Στο μεταξύ έχασα και ένα moodboard (φτου!) και "έκαψα" τη συνάντηση στις ψηφιακές γειτονιές, πήγα απο το πρωί με τον Φιλαράκο αλλά κατά το μεσημεράκι έφυγα κι όπως μου διηγήθηκαν, όλος ο κόσμος κατέφθασε το απόγευμα! Χαίρομαι όμως που έχω αρχίσει και συνέρχομαι, ελπίζω να είναι η τελευταία αρρώστια για φέτος!

Το καλό είναι οτι έκανα πολύ βελονάκι! Τώρα τελευταία όποτε πλέκω κρατάω τις κλωστούλες και κάνουμε με τα μικρά χρωματιστά κολάζ! 16042013417 Επίσης μια μέρα πριν αρρωστήσω πήγαμε με τον mrΓ σε ένα vegetarian/vegan εστιατόριο για να γιορτάσουμε την επέτειο μας (που εκτός απο τη μέρα που παντρευτήκαμε πέφτει πάντοτε σε νηστεία γκρρρ!). Τα vegan εστιατόρια είναι μια καλή λύση για όσους νηστεύουν και θέλουν να φάνε κάτι ξεχωριστό. Συγκεκριμένα πήγαμε στο Avocado και ομολογώ οτι ενθουσιάστηκα με την ποικιλία φαγητών. Ο mrΓ πήρε ένα burger με φαλάφελ, 14042013408 ,κι εγώ το πιάτο με το τόφου. 14042013407 Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν οτι στον τοίχο υπήρχαν διάφορα ρητά απο διάφορες θρησκείες, ένα άγαλμα του Βούδα ήταν παραπέρα και γενικά υπήρχε ένα κλίμα "πνευματικότητας". Όχι οτι αυτό με ενοχλεί, αντιθέτως μπορώ να πώ οτι συμφωνούσα με ότι ήταν γραμμένο στον τοίχο, απλά συζητούσαμε με τον mrΓ πόσο της μόδας έχουν γίνει όλα αυτά σε αντίθεση με την τεράστια προκατάληψη απέναντι στον χριστιανισμό. Ένα τεράστιο άγαλμα του Βούδα δίπλα στα τραπέζια δεν ενοχλεί κανέναν, αντίθετα μια τεράστια εικόνα του Χριστού είμαι σίγουρη οτι θα δημιουργούσε έντονο σχολιασμό.
Και δε μιλάω για την τοποθέτηση μας απέναντι στην Εκκλησία, αλλά για τον ίδιο το Χριστό, ως πρόσωπο. Γιατί να γράψει κανείς χίλια δυο ρητά θρησκευτικών ηγετών και να παραλείψει οποιαδήποτε αναφορά στην απόλυτη διδασκαλία της αγάπης; 14042013402 Όπως και να έχει το πράγμα, είτε είστε νηστευτές είτε vegans, το Avocado μας άρεσε πολύ, είχε τρομερά φιλική ατμόσφαιρα, και αν το δοκιμάσετε μη παραλείψετε να πιείτε εναν σόγια καπουτσίνο με μια τάρτα σοκολάτα-αβοκάντο! 14042013411

Ετικέτες