Η γιορτή της μητέρας.

Τι υπέροχες μέρες που μας κάνει τώρα τελευταία, η θερμοκρασία είναι ιδανική, ο ήλιος λάμπει και κάθε τόσο μας χαρίζονται δροσερά διαλείμματα με καλοκαιρινές μπόρες!
Φωτογραφία0137 Πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, ήταν τόσο οικογενειακό και γαλήνιο! Με έναν μαγικό τρόπο όλα έρχονταν φυσικά, χωρίς τσακωμούς, με πολύ παιχνίδι, με επισκέψεις σε φίλους και βόλτες στην εξοχή.
Περπατήσαμε μέσα στα δέντρα μυρίζοντας το βρεγμένο χώμα, ο Μικρουλάκος στους ώμους του mrΓ και τα άλλα δύο να τρέχουν χαρούμενα!
201305A0
Βρέξαμε τα παπούτσια μας (προφανώς το "προσέξτε τη λακκούβα" στα αυτιά τους μεταφράζεται "βουτήξτε το παπούτσι σας να δούμε τι θα γίνει"!), κάναμε ποδήλατο και κόψαμε λουλουδάκια!
Και φυσικά η μαμά είχε και λίγο δημιουργικό χρόνο στη διάθεση της, για να αποτελειώσει 2 καλύμματα για σκαμπό.
10052013572 Τώρα είναι έτοιμα και σύντομα θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ για να διακοσμήσουν ένα γλυκούλι παιδικό δωμάτιο! Η μανούλα που μου το παρείγγειλε μου ζήτησε τα συγκεκριμένα χρώματα και ομολογώ πως στην αρχή μου φαινόταν παράξενο να ξεφεύγω απο τη συνηθισμένη χρωματική παλέτα μου αλλά πρέπει να παραδεχτώ οτι το ευχαριστήθηκα τελικά. Άλλωστε αυτή δεν είναι η πραγματική δημιουργία; Να ανοίγεις τους ορίζοντες σου σε νέα πράγματα και να πειραματίζεσαι....

Ετικέτες ,