Firmoo Glasses

Εδώ και πολύ καιρό χρειάζομαι απεγνωσμένα ενα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Το παλιό αγαπημένο μου ζευγάρι είχε τελείως ξεχαρβαλωθεί, ο καιρός πλησιάζει για να επιστρέψω στη δουλειά (οπου φοράω γυαλιά συνεχώς)  και ομολογώ οτι είχα αρχίσει να αγχώνομαι!
Μέχρι που ήρθε η λύση! Δύο ολοκαίνουρια ζευγάρια απο το Firmoo!
70s
Για όσους δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ενα απο τα πιο διαδεδομένα online καταστήματα οπτικών όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει γυαλιά απλά ή με συνταγή.

Το καλό είναι οτι το site δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας και να "δοκιμάσετε" τα ζευγάρια πριν τα παραγγείλετε.
_MG_6386
Εγώ διάλεξα αυτά τα δύο (δείτε τα εδώ κι εδώ), αν και λιγουρεύτηκα και κάτι υπέροχα γυαλιά για υπολογιστή,που προστατεύουν τα μάτια απο την ακτινοβολία. Μια και δεν είχα ποτέ μου μυωπία, ίσως αυτή θα ήταν μια ευκαιρία να φορέσω κι εγώ γυαλιά, αφού κάθομαι με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή!

Απο τη στιγμή που τα παρήγγειλα, μέσα σε λίγες μέρες είχαν έρθει με κούριερ και τα είχα στα χέρια μου, μαζί με έξτρα θήκη, έξτρα βιδούλες και κατσαβιδάκι για να τις σφίγγω!
_MG_6282 copy

Σας αρέσουν; Ψηθήκατε; Κάντε μια βολτούλα απο το site τους, δείτε τα γυαλια που σας "γυαλίζουν" και χρησιμοποιώντας τον κωδικό KERASOPITESBLOGE2  θα έχετε 30% έκπτωση σε ότι αγοράσετε!

Επίσης να σας πώ οτι με το φόρεμα της παραπάνω φωτογραφίας θέλω να πάρω μέρος στο Vintage Fashion Show της linaaaap. Πρόκειται για ένα χίπικο φόρεμα της μητέρας μου. Το είχε παραγγείλει απο Αγγλία αλλά το ταμπελάκι μέσα λέει made in Afghanistan. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα και αν και δεν το πολυφοράω γιατί είναι κάπως ιδιαίτερο, ήθελα να σας το δείξω!
_MG_6290 copy

Και φυσικά τη φωτογραφική επιμέλεια είχε το 365 days of bliss γιατι σιγά μην εμπιστευόμουν τον mrΓ με τόσο μεγάλη φωτογράφηση!!! Ευχαριστώ αδερφούλα!

Υ.Γ.: Αν είναι η πρώτη σας φορά που ψωνίζετε απο το Firmoo, φροντίστε να εκμεταλευτείτε την προσφορά που έχουν για καινούριους πελάτες. Σας δίνουν τα γυαλιά δωρεάν και εσείς πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά. Δείτε την εδώ.

Ετικέτες