Τις τελευταίες μέρες...

Νομίζω είμαστε επίσημα στην καρδιά του καλοκαιριού. Πως το παλεύετε το πράγμα; Εγώ κυριολεκτικά πνίγομαι στη δουλειά αλλά πριν λίγες μέρες είχα την πολυτέλεια να έρθω στην Αθήνα για να δω τα μικρά μου και τον mrΓ. Οι μέρες πέρασαν σαν νεράκι, δεν πρόλαβα να δω σχεδόν κανέναν άλλον και πριν καλά καλά το καταλάβω ήμουν πάλι πίσω. Δεν πειράζει όμως αρκεί που δουλεύουμε, έτσι δεν είναι;
 photo sunnygreen_zpsf62a12b2.jpg
Αυτές τις λίγες μέρες λοιπόν που είχαμε και έναν σχετικό καύσωνα, προσπαθήσαμε να τις χαρούμε στο μέγιστο. Κάναμε βραδυνές βόλτες στην πλατεία της γειτονιάς, παίξαμε παιχνίδια (τεράστιο χιτ το παιχνίδι της φωτογραφίας, φτιάξαμε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων με αφρό ξυρίσματος) και κάναμε και το λάθος να επισκεφτούμε μια παραλία το Σαββατοκύριακο (ποτέ ξαναααα).
Μια φίλη μου πρότεινε να φτιάξω virgin mojito για τη ζέστη και την ευγνωμονώ! Πραγματικά δροσερό και παράλληλα πολύ θρεπτικό. Τα συστατικά; Φρέσκο τριμμένο τζίντζερ, μέντα, μαύρη ζάχαρη, λάιμ ή λεμόνι, μια σόδα και παγάκια! Απαραίτητη παρεούλα και μπαλκόνι. Προαιρετική η φεγγαράδα! Αν το δοκιμάσετε πείτε μου τη γνώμη σας!

Ετικέτες ,