Floral βραχιόλι

Καλημέρα σε όλους!Ελπίζω να περνάτε όμορφα το καλοκαιράκι σας, να ξεκουραζόσατε, να λιάζεστε και να κολυμπάτε!!!Εγώ βρίσκομαι ακόμα Ρόδο, απ'ότι φαίνεται θα μείνω για μερικούς μήνες. Μου λείπουν τόσο τα πιτσιρικάκια μου! Προσπαθώ όμως να το δω από την όμορφη πλευρά του. Είναι μια ευκαιρία για μένα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, να κάνω πράγματα που ήθελα καιρό αλλά δεν είχα χρόνο. Θα σας κάνω κάποια στιγμή ανάρτηση με λεπτομέρειες! Προς το παρόν θέλω να σας δείξω κάτι που έφτιαξα. Πριν φύγω από Αθήνα είχα φτιάξει για τις ανηψούλες μου δύο φουστίτσες. Χρησιμοποίησα τις διαστάσεις που θα βρείτε εδώ. Η μεγάλη είναι παιχνιδιάρα και ζουζούνι οπότε έλαβε αυτήν εδώ:
 photo 20130626_100006_zps0a85530b.jpg
Η μικρότερη είναι ρομαντική και ντίβα και της έφτιαξα αυτήν:
 photo 20130626_100215_zpsa6ea0ea6.jpg
Περιττό να σας πω οτι άνετα θα τις φόραγα κι εγώ! Τι θα σκεφτόσασταν για μια 30χρονη με cupcakes στη φούστα της;
Τέλος πάντων, όπως σε όλα τα project, πάντα περισσεύει λίγο ύφασμα που ποτέ δεν το πετάω αλλά το χρησιμοποιώ σε διάφορες κατασκευές. Και επειδή εδώ και καιρό ήθελα ένα υφασμάτινο βραχιόλι, ευκαιρία να φτιάξουμε ένα.
Ορίστε λοιπόν τι θα χρειαστείτε.
 photo 20130713_093428_zps7aaaafb1.jpg
Το πλαστικό βραχιόλι είναι απο αυτά τα μαγαζιά του ενός ευρώ, επίσης θα χρειαστείτε κόλλα και μια μακριά λωρίδα υφάσματος. Την κόλλα τη βάζουμε λίγη λίγη στο εσωτερικό του βραχιολιού καθώς το τυλίγουμε με το ύφασμα.
 photo 20130713_102604_zps138b27f8.jpg Και ορίστε έτοιμο το καινούριο floral βραχιολάκι μου! Αν δε σας αρέσουν τα ξέφτια και προτιμάτε ένα πιο καθαρό look μπορείτε να το διπλώνετε καθώς το τυλίγετε, εγω προσωπικά το προτιμώ έτσι...

Η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτό το μήνα είναι η Σοφια Κουρογιαννη! Συγχαρητήρια Σοφία, στείλε μου τα στοιχεία σου στο kerasopites@gmail.com για να λάβεις τα υφάσματά σου και μην ξεχάσεις να μου στείλεις και καμιά φώτο με αυτό που θα φτιάξεις!

Ετικέτες