Back and forth

Άλλη μια επίσκεψη στην Αθήνα πέρασε. Αυτή τη φορά είχα την ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα. Είδα φίλους που μου είχαν λείψει όλο το καλοκαίρι, βγήκα ρομαντικό ραντεβού με τον mrΓ, τακτοποίησα λίγο τα του σπιτιού για το φθινόπωρο (μάλιστα έφτιαξα κάτι που με ενθουσίασε, θα σας το δείξω σε επόμενη ανάρτηση!).

 photo ass_zps961635ab.jpg

Μέσα σε όλα τα άλλα, στη λίστα μου ήταν και οι απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών. Πότε θα κάνουν, τι θα κάνουν κτλ. Προσπαθώ όσο γίνεται να τις απλοποιήσω για να μην περνάω όλη την εβδομάδα σαν ταξιτζής! Αλλά παράλληλα θέλω να βρώ πράγματα που θα τους αρέσουν και θα ανυπομονούν να πάνε. Ευτυχώς ο δήμος μας έχει πολύ αξιόλογα προγράμματα. Μόνο ο Μικρουλάκος θα μείνει παραπονεμένος, αλλά με λίγη παιδική χαρά όλα φτιάχνουν!

 photo playing_zpsae4f788a.jpg

Επίσης προλάβαμε να πιούμε με τις αδερφές μου κι έναν κοριτσίστικο καφέ-τσάι, απο αυτά που μας αρέσουν (θυμάστε το προηγούμενο;) μόνο που αυτή τη φορά ήταν έξω, στο παραμυθένιο Petite Fleur κάτω απο τους ήχους του πικαπ.

 photo petitfleur_zpsb61e5c1e.jpg

Εγώ απόλαυσα παρέα με την κοριτσοκουβέντα εναν latte ενώ οι αδερφές μου απο ένα τσάι (στο βάθος το τσαι της miss Marple που πήρε η μικρή!). Παρόλα αυτά αν είστε στην περιοχή και θέλετε κάτι γλυκό, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις σοκολάτες τους, είναι θεϊκές.

 photo missmarple_zps3c227697.jpg

Και έτσι με όμορφες αναμνήσεις επέστρεψα πίσω στη Ρόδο, για άλλον ένα μήνα. Στο αεροπλάνο, τρώγοντας φιστίκια και διαβάζοντας το βιβλίο μου ονειρεύομαι οτι θα είναι ο τελευταίος...

 photo plane_zpsee2b8e77.jpg

Να σας θυμίσω τώρα που ψύχρανε λίγο ο καιρός και ανανεώνουμε τις ντουλάπες μας οτι είναι οι τελευταίες μέρες του διαγωνισμού για τα ρούχα απο το Ahai shopping. Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος!

Ετικέτες