Club Agia Anna: Ξέγνοιαστες διακοπές με παιδιά

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σας λέει οτι θα πάει διακοπές με 2 νήπια και ένα μωρό; Ταλαιπωρία ε; Λοιπόν έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που επισκέφτηκα το Club Agia Anna!

 photo poolfeet_zps58322ccd.jpg

Στην Βόρεια Ευβοια, μια περιοχή που προσωπικά αγαπώ πολύ, το Club Agia Anna προσφέρει φιλοξενία ανάλογα με τα γούστα σας, απο θέσεις για σκηνές και bungalows, μέχρι πολυτελείς Cabanas και εξωτικά Yurts.

 photo caravan2_zpsec3a3d7b.jpg

Εμείς μείναμε σε τροχόσπιτο! Τα πιτσιρίκια περιττό να σας πω πόσο ενθουσιάστηκαν όταν τους εξήγησα οτι θα μείνουμε σε "ενα σπίτι με ρόδες"! Φυσικά έπρεπε πρώτα να τους διαβεβαιώσω οτι δε θα πάει πουθενά όσο κοιμόμαστε!

 photo IMG_20130905_133115_zps32b4c42b.jpg

Οι μέρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε. Ο χώρος είναι τεράστιος, διαθέτει 2 πισίνες με ρηχό κομμάτι για τα παιδιά, δύο παιδότοπους, γήπεδα, επιτραπέζια παιχνίδια  και πολλά άλλα.

Το πρωί ξυπνούσαμε και παίρναμε το πρωινό μας στο εξαιρετικό Esperia. Ομολογώ οτι τα παιδιά μου βγάλανε τα απωθημένα τους στον μπουφέ, ο Φιλαράκος με τα αλλαντικά και το Νεραϊδάκι με τα γλυκά. Εδώ βλέπετε το πιάτο της!

 photo breakfast_zps8269bbb7.jpg

Σειρά είχε η παραλία. Για όλες τις προτιμήσεις, η μισή με άμμο και η μισή με χαλίκι.

 photo beach_zpsd0ceb3d1.jpg

Φυσικά εμείς προτιμούμε την άμμο για να απασχολείται ο Μικρουλάκος...

 photo littlefellow_zps733a7342.jpg

Και φυσικά στη συνέχεια πολύ πολύ παιχνίδι!

 photo ropes_zpsd877d84f.jpg

 Ο Φιλαράκος επιδόθηκε ιδιαίτερα στα σκαρφαλώματα!

 photo wall_zps9df7e045.jpg

Και αφού κανανε το μπάνιο τους και παίζαν μέχρι εξαντλήσεως, τρώγαμε σε ένα απο τα εστιατόρια και μέχρι να τελειώσουμε το φαγητό μας, το καταπληκτικό animation team αναλάμβανε την πλήρη απασχόληση. Στις 15:00 καλλιτεχνική δραστηριότητα. Στις 18:00 έντονο παιχνίδι και στις 19:30 κουκλοθέατρο.

 photo castle_zpsa1073038.jpg

Πότε γινόμασταν ιππότες και πότε πειρατές... Και φυσικά εκείνη την ώρα η μαμά είχε το χρόνο της να προχωρήσει το βελονάκι της....

 photo crochetcaravan_zps75882210.jpg

ή να κάνει καμια βασική δουλειά!

 photo clothesline_zpsba4671c2.jpg

Και όταν πια έπεφτε το βραδάκι, στις 20:30 τα παιδάκια έβλεπαν ταινία στο θερινό σινεμά, το Esperia άνοιγε την οροφή του και εμείς μπορούσαμε να κάτσουμε δίπλα στην φωτισμένη πισίνα και να φάμε κάτω απο τα αστέρια!

 photo nightpool_zpsda9c20ba.jpg

Ετικέτες ,