Πολύχρωμο κουβερτάκι

Καλημέρα και καλό μήνα! Δεν είναι τέλεια σήμερα; Μου είχε λείψει η συννεφιά και η υγρή ατμόσφαιρα που μυρίζει χώμα και πεύκο! Απο εδώ που είμαι και σας γράφω έχω πολύ ωραία θέα, βλέπω τη βροχή και πίνω το καφεδάκι μου.

 photo bikeblanket_zpsa36760ed.jpg

Θέλω να σας δείξω ένα πολύχρωμο κουβερτάκι που επιτέλους αξιώθηκα να τελειώσω! Θυμάμαι αναρτήσεις απο πέρσι το καλοκαίρι που το τραβολογούσα στη βεράντα και τσούκου τσούκου το προχωρούσα αλλά κάτι συνέχεια προέκυπτε και δεν μπορούσα να το τελειώσω.

Να το λοιπόν και τελειωμένο! Για το κυρίως χρώμα χρησιμοποίησα ενα ακρυλικό νήμα που είναι έξτρα απαλό για μωράκια, και έκανα κάθε κύκλο με διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό.

 photo oldblanket_zps29900b78.jpg

Βρήκα ευκαιρία να το φωτογραφήσω σε ένα παλιό σπίτι εδώ στη Ρόδο, το βλέπω εδώ και 3-4 χρόνια και όλο ήθελα να κάνω μια τέτοια φωτογράφηση αλλά δεν έβρισκα χρόνο!

 photo blanket1_zpsb3bef83c.jpg

Έτοιμο λοιπόν, για να κρατήσει ζεστό ένα μωράκι και να δώσει χρώμα στο παιδικό δωμάτιο! Μου αρέσει πολύ αυτή η πλέξη γιατί είναι κάπως ανάγλυφη και ξεχωριστή. Νομίζω οτι θα πλέξω κι άλλα.

Το κουβερτάκι είναι απο σήμερα διαθέσιμο στο A Little Closet και σύντομα θα προστεθούν μερικά παιδικά κασκολάκια, ευκαιρία τώρα που χάλασε ο καιρός!

Ετικέτες ,