Sweet home

 photo feltornament_zpsf46b117a.jpg

Πάει σχεδόν ένας μήνας απο την προηγούμενη ανάρτηση! Η μετακόμιση μας έγινε μια χαρά αλλά είχαμε κάποια προβλήματα με τις τηλεφωνικές γραμμές, οπότε έκανα μια αναγκαστική αποτοξίνωση απο το internet. Νομίζω μου έκανε καλό κάπως, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ λιγάκι με το σπίτι, έκανα κάποιες αλλαγές και το προετοίμασα για τις γιορτές.
Μου αρέσει η καινούρια μας γειτονιά, είναι πιο εξοχική και το σπιτάκι μας είναι πιο μικρό και πιο ζεστό απο το προηγούμενο. Δε βλέπω την ώρα να μοιραστώ λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Προς το παρόν σας αφήνω με πολλές ευχές για όμορφα οικογενειακά Χριστούγεννα και με κάτι επίκαιρο...ενα σπιτάκι!
Μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς με διάφορες χρωματιστές τσόχες. Έραψα το βασικό σχέδιο με τις καραμελίτσες ανάμεσα σαν μαξιλαράκι και το παραγέμισα, ενω τα υπόλοιπα σχέδια τα κόλλησα με κόλλα. Σας έχω και έτοιμο το πατρόν, ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι απο μένα σε σας!
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
Free gingerbread house pdf pattern

 photo cuppafelt_zps347777cf.jpg

Άν βαριέστε το ράψιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού κόλλα, μόνο μην ξεχάσετε να βάλετε κορδονάκι για να το κρεμάτε, όπως ξέχασα εγώ!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

 photo gingerbread_zpsd1f41fa7.jpg

Ετικέτες , ,