Αγαπώ τατουαζ...!

Τα τατουάζ πάντα με τρέλαιναν. Κρυφός πόθος να αποκτήσω ένα αλλά παράλληλα το φοβόμουν μια και απο τη φύση μου αλλάζω εύκολα γνώμη και βαριέμαι πράγματα που παλιά μου άρεσαν.
Όταν λοιπόν μου προτάθηκε να σας παρουσιάσω μια εταιρία με προσωρινά τατουάζ, ξαφνικά ήταν ώρα να βγάλω το άχτι μου.

 photo traincherry_zps51ca1ae1.jpg

Το Tattoo for a week προέρχεται απο το Βέλγιο και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία απο προσωρινά τατουάζ για κάθε γούστο σε πολύ χαμηλή τιμή. Φυσικά εγώ ξεχώρισα (τι άλλο;) τα κερασάκια που υπήρχαν σε διάφορα μεγέθη. Ευκαιρία για να τα φορέσω ένα σύντομο ταξιδάκι που έκανα με τη μικρή αδερφή μου στην Ξάνθη για να επισκεφτούμε τη γιαγιά.

 photo cherrytattoo_zpsf6b1d610.jpg

Αχ, το σπίτι της γιαγιάς... Είχα να το δω γύρω στα 10 χρόνια. Και όμως όλα ήταν στη θέση τους όπως ήταν πάντα, όπως τα θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια.

 photo sofa_zpsfa340abe.jpg

Κοίταζα τους τοίχους, τις φωτογραφίες, τις ταπετσαρίες και θυμόμουν την τελευταία φορά που ήμουν εκεί, φοιτήτρια, με έναν πάκο σημειώσεις και βιβλία αναζητώντας λίγη ηρεμία και διάβασμα για την επόμενη εξεταστική.

 photo wallpaper_zps410e5832.jpg

Και τώρα έχω 3 παιδιά και δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί νιώθω ακόμα σαν φοιτήτρια που θέλει να κάνει τατουάζ ή να τρυπήσει τον αφαλό της. Να ανησυχήσω;
Στο μεταξύ ο mrΓ (άλλος ενήλικας που δεν λέει να μεγαλώσει) απολάμβανε τη γαλήνη πίσω στην Αθήνα κάνοντας την αγαπημένη του γυμναστική χωρίς εμένα να του γκρινιάζω. Ήταν όμως τόσο καλός που με άφησε να του κάνω κι αυτού ένα τατουάζ και να το φωτογραφίσω για το μπλογκ. Και επέλεξα κάτι απο την κατηγορία vintage 1940s 50s, το Lucky dice.

 photo weightlifting_zps45ffae7c.jpg
Έχω πολλές φωτογραφίες απο την Ξάνθη, σύντομα θα σας τις δείξω...

Ετικέτες ,