Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Αθήνα ♥

Να που λοιπόν ήρθε η ώρα να επιστρέψω πίσω στην Αθήνα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, προσπαθώ να συνηθήσω στην καινούρια πραγματικότητα. Πρίν λίγες μέρες παρουσιάστηκα στην καινούρια μου δουλειά νιώθοντας μια αμηχανία λες και ήμουν το καινούριο παιδί του σχολείου! Ένα σωρό καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις και, 4 μέρες μετά, βομβαρδίσμένη με τόσες καινούριες πληροφορίες και ένα usb γεμάτο υλικό για διάβασμα, αξιολογώ τις ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις που με περίμεναν. Το σίγουρο είναι πως έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου μέχρι να εγκλιματιστώ και να μπορέσω να προσφέρω. Ίσως με βλέπετε λιγότερο συχνά αυτόν τον καιρό, θα ξέρετε γιατί!

 photo atc_zps4dc0b9e5.jpg

(Αντίο ροδίτες συνάδερφοι, ακόμα και εσείς που κρυφοπαρακολουθείτε το blog μου χωρίς να μου πείτε μια κουβέντα. Όλοι μου προσφέρατε κάτι με τον τρόπο σας, ειδικά αυτοί που με αντιπαθήσατε και με δυσκολέψατε. Εγώ έφυγα με όμορφες αναμνήσεις...)


7 σχόλια:

 1. Συγνώμη...αλλά όλον αυτόν τον καιρό ήσουν ακόμη Ρόδο???Νόμιζα πως μετά την ανάρτηση που είχες κάνει ότι ήλπιζες εκείνο να ήταν το τελευταίο σου ταξίδι,είχες επιστρέψει οριστικά!!Χαρά στην υπομονή σου πάντως!!!Καλή αρχή λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!Θα το δείς!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή επιστροφή, καλή αρχή και σίγουρα όλα θα βρουν το ρυθμό τους σύντομα. Αυτή η πόλη έτσι κι αλλιώς δεν σε αφήνει να ξεφύγεις και πολύ από τους δικούς της ρυθμούς. Την καλημέρα μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή αρχή κερασόπιτες, με χαμόγελο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλή αρχή, όλα θα είναι σούπερ!!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...