Νεραιδοκρεβατάκι με βελονάκι!

Το πρώτο πράγμα που έπλεξα όταν πρωτοέπιασα βελονάκι ήταν ένα μικρό λουλούδι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το αίσθημα της επιτυχίας που ένιωσα όταν είδα το μικρό λουλουδάκι να σχηματίζεται απο τα ίδια μου τα χέρια. Το πλέξιμο απο εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε ποτέ, πάντα μέσα στο σπίτι υπάρχει ένα πουγκάκι με μισοτελειωμένο πλεκτό, κάτι για να αφήνω πάνω το άγχος και την κούραση και να μεταμορφώνομαι σε ένα ευχάριστο δημιουργικό άτομο που φτιάχνει λουλούδια!
Κάτι που εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω ήταν ένα μικροσκοπικό σούπερ κοριτσίστικο κουβερτάκι για τις κούκλες της μικρής μου.

 photo pony1_zps9379133c.jpg

Φυσικά, το πρώτο βήμα ήταν να βρω ένα κρεβατάκι. Να είναι καλά ο μπαμπάς μου και τα εργαλεία του! Βρήκαμε μια παλιά παλέτα, την κόψαμε και το φτιάξαμε ακριβώς όπως το θέλαμε. Το βερνικώσαμε, του βάλαμε στρώμα και έτοιμο.
Το κουβερτάκι όμως έγινε συνεταιρικά με το Νεραϊδάκι. Της έδειξα σχέδια για να διαλέξει το αγαπημένο της, διαλέξαμε μαζί τα χρώματα, την μπορντούρα, όλα!

 photo dollbed1_zpsdd8aa263.jpg

Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα, είναι πολύ παραμυθένιο και δεδομένου οτι η κούκλα που θα κοιμάται στο κρεβάτι είναι το "μικρό μου πονυ" νομίζω οτι τα χρώματα ταιριάζουν γάντι (το Νεραϊδάκι έχει πάθει μια μανία με τα πόνυ τώρα τελευταία κι έχω αρχίσει να παρασύρομαι κι εγώ!)

 photo dollbed2_zps4e43df8a.jpg

Λοιπόν τι λέτε; Σας αρέσει το σχέδιο; Θέλετε οδηγίες για τα λουλουδένια τετράγωνα; Τις ετοιμάζω και σε λίγες μέρες θα τις έχετε! Μέχρι τότε κάντε μια βόλτα απο εδώ γιατι τις επόμενες μέρες θα σας έχω σούπερ ανοιξιάτικα δωράκια!

24/03/14: Οι οδηγίες είναι πια διαθέσιμες, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ετικέτες ,