Spring giveaway!!!

Εδώ και κάμποσο καιρό έχω αρχίσει και ψάχνομαι πολύ με το θέμα των ρούχων. Έχω ένα σωρό σαβούρες στη ντουλάπα μου και ποτέ δεν έχω τι να βάλω! Αποφάσισα λοιπόν πως όποτε θα ψωνίζω ρούχα θα το κάνω λίγο πιο συνειδητοποιημένα, θα ψωνίζω δηλαδή πιο λίγα αλλά καλά κομμάτια που να ταιριάζουν στον σωματότυπο μου και στα χρώματα μου. Με το δίκιο σας θα αναρωτιέστε "μα καλά αυτό εννοείται, πώς ψώνιζες μέχρι τώρα;" και όμως με μένα τίποτα δεν εννοείται, αγόραζα ότι μου γυάλιζε χωρίς να σκέφτομαι αν ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα μου. Κι επίσης είχα την τάση να προτιμώ να έχω 2 φτηνά μπλουζάκια παρά ένα ακριβό. Κατέληγα λοιπόν να έχω πολλά ρούχα και τίποτε να μη με ικανοποιεί.
Επειδή λοιπόν η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης, έγινε μια γερή εκκαθάριση στη ντουλάπα μου και κάθισα να ψάξω τι θέλω και τι χρειάζομαι. Μέσα σε όλο το ψάξιμο λοιπόν θυμήθηκα την αδερφή μου, και κάτι ακαταλαβίστικα που μου έλεγε για τις εποχές του χρόνου.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόχρωση του δέρματος μας, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας, ανήκουμε σε μια εποχή του χρόνου, σε μια χρωματική παλέτα που μας δείχνει ποια χρώματα μας ταιριάζουν και μας αναδεικνύουν. Υπάρχουν ένα σωρό site που σε βοηθάνε να βρείς την παλέτα σου, εμένα μου άρεσε πολύ το Cardigan Empire που είχε όλες τις εποχές σε εικόνες (πολύ όμορφο site, περάστε μια βόλτα):

Warm and Fresh (άνοιξη):



Cool and Delicate (καλοκαίρι):



Warm and Rich (φθινόπωρο):



Cool and Brilliant (χειμώνας):




Για πείτε μου, εσείς τι βγήκατε; Εγω είμαι soft autumn, και πολύ χαίρομαι γι'αυτό! Πραγματικά αγαπώ τα χρώματα που μου προτείνει.

Και μιλώντας για μόδα, σας έχω ένα πολύ ωραίο ανοιξιάτικο δώρο! Τώρα που ανοίγει η μέρα χρειαζόμαστε όλο και περισσότερο τα γυαλιά ηλίου μας. Τι λέτε λοιπόν για ενα καινούριο ζευγάρι (να ταιριάζει και με την παλέτα σου βρε αδερφε!) και μάλιστα (άν έχετε) μυωπίας;


Το Firmoo λοιπόν, το πρώτο site σε πωλήσεις γυαλιών, προσφέρει στις Κερασόπιτες πέντε δωροεπιταγές των 30$ για αγορές απο αυτή την κολεξιόν. Ανεβάστε τη φώτο σας και δοκιμάστε τα! Μη φοβηθείτε που βλέπετε μόνο τους σκελετούς, έχετε επιλογή απο 15 διαφορετικές αποχρώσεις φακού, καθώς επίσης και να προσθέσετε τη συνταγή σας.

Οι όροι του διαγωνισμού:
- Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στο facebook ή στο twitter.
- Αφήστε ένα σχόλιο σ'αυτη την ανάρτηση μαζί με το facebook όνομα σας.
- Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και γι' αυτούς που μένουν στο εξωτερικό

Την επόμενη Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι 5 τυχεροί που θα πάρουν απο μία δωροεπιταγή των 30$ ( η δωροεπιταγή δεν περιλαμβάνει τα μεταφορικά)

Ετικέτες ,