Stillness

 photo 41238812-e9d4-477e-8b16-fed0937e636e_zps633633ac.jpg

Έκανα ένα μικρό διάλειμμα απο τον υπολογιστή, που τόσο το χρειαζόμουν. Στα πλαίσια της καθαρής βδομάδας και με ευκαιρία μερικά πράγματα που ήθελα να βάλω σε τάξη, στο σπίτι και στο μυαλό μου!

 photo calmaline_zps924f471c.jpg

Καμιά φορά είναι κι αυτό απαραίτητο, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήνεις τον εαυτό σου να "καθαρίσει" απο κάθε είδους εξωτερικά μηνύματα. Αφιερώθηκα σε πλέξιμο και ράψιμο και αυτό με γαλήνεψε τόσο πολύ. Και άφησα τον υπολογιστή. Πράγμα πολύ δύσκολο για μένα, έχω πάθει σχεδόν εξάρτηση. Όταν λοιπόν νιώθω οτι το παρακάνω διαβάζω αυτό το κειμενάκι. Και επανέρχομαι στην πραγματικότητα!
Μέσα σ' αυτό το σκεπτικό, κατάφερα και κάποια πρωινά να βγω με τον Μικρουλάκο για πρωινό περπάτημα. Όταν πρωτοείδα την περιοχή γύρω απο το καινούριο σπίτι, ήμουν σίγουρη οτι τελικά θα το νοικιάζαμε. Μου άρεσε τόσο πολύ το τοπίο γεμάτο δέντρα δε θύμιζε σε τίποτα την παλιά μας γειτονιά. Και ακόμα και τώρα, ότι και να γίνει η καρδιά μου ανοίγει όταν πια πλησιάζω με το αυτοκίνητο στο σπίτι και βλέπω τη γνωστή μου πρασινάδα.

 photo vines_zps58874160.jpg

Και οι βόλτες αυτές με τον Μικρουλάκο ήταν πραγματική πολυτέλεια, μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι μόνο οι δυό μας, να χαρούμε ο ένας τον άλλο, κατι που το χρειάζονται τόσο τα παιδιά μιας πολυμελούς οικογένειας, ιδιαίτερα τα μικρότερα.

 photo stroller_zps871c36f7.jpg

Αφήναμε τους μεγάλους στο σχολείο, παίρναμε το πρωινό και τον καφέ μου στο καρότσι και ξεκινούσαμε τη βόλτα μας.

 photo stream_zps276df4ab.jpg

Λίγα μέτρα απο το σπίτι βρίσκαμε το ρυάκι και πετούσαμε πέτρες. Ο μικρός μεταμορφωμένος απο την αναπάντεχη έξοδο, ήσυχος στο καρότσι να δείχνει ότι του έκανε εντύπωση, κι εγώ να αναπνέω τον υγρό αέρα και να απολαμβάνω το συννεφιασμένο τοπίο. Μια μέρα συναντήσαμε και ένα κοπάδι πρόβατα, πραγματικό event!

Έχω ανανεωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες και μου έχει λείψει το blogging. Έχω και κάτι στο βελονάκι να σας δείξω, θα επιστρέψω σύντομα με περισσότερα!

Ετικέτες