Granny square blanket

 photo gsblanket3_zpsc94c14e4.jpg


Άλλο ένα κουβερτάκι τελείωσε! Μπορώ να πω πως πραγματικά το ευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο. Η μαμά που μου το παρήγγειλε περιμένει το 4ο μωράκι της και γεννάει σε λίγο καιρό. Την χάρηκα τόσο πολύ, με πόση φροντίδα διάλεξε το σχέδιο που ήθελε σαν να ήταν το πρώτο της μωρό, μου έστειλε μάλιστα και ρουχαλάκια που είχε στο μυαλό της για το μικρό της αγοράκι.

 photo gsblanket1_zpsabcd6e1e.jpg


Μυστικά παρακαλούσα να επιλέξει το συγκεκριμένο σχέδιο. Και έτυχε τα γούστα μας να συμπέσουν! Απο τις αρχές της χρονιάς αυτό το κουβερτάκι ήταν μικρή χρωματιστή παρέα μου. Στο μεταξύ η μαμά που μου το παρήγγειλε αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και βρίσκεται απο τότε στο μαιευτήριο, μακριά απο τα 3 παιδάκια της. Η κουβερτούλα συνέχισε να φτιάχνεται και όποτε την έπιανα ήταν σαν μια ευκαιρία για να της στέλνω τις ευχές μου και όλη μου τη θετική σκέψη για να πάνε όλα καλά.

 photo gsblanket2_zps13bc2773.jpg

Αυτή η ανάρτηση είναι αποκλειστικά αφιερωμένη γι' αυτήν. Βασιλική μου, καλό κουράγιο στο υπόλοιπο που σου απομένει, σύντομα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά και τα υπόλοιπα παιδιά σου! Εύχομαι οι κουβερτούλα να σου δώσει χαρά και όποτε σκεπάζεις το αγοράκι σου μ' αυτήν να θυμάσαι οτι πέρασες μονάχα σαν μια μακρινή ανάμνηση.

 photo gsblanket4_zpse4ce8e31.jpg


Τελευταία φώτο, το κουβερτάκι στη θήκη του, για να το φυλάς το καλοκαίρι...


(Όταν θα διαβάζετε αυτή την ανάρτηση εγώ θα λείπω για μια 3ήμερη εκδρομή. Το αστείο είναι πως δεν ξέρω πού θα πάω. Είναι μια εκδρομή έκπληξη που μου ετοίμασε ο mrΓ και μου κράτησε μυστικό τον προορισμό! Όταν γυρίσω θα σας πώ λεπτομέρειες...!)

Ετικέτες ,