Romantic getaway

 photo Kalavrita1_zps354967c9.jpg

Όπως σας είχα πεί, την προηγούμενη βδομάδα θα φέυγαμε με τον mrΓ για ένα ταξίδι. Ο προορισμός ήταν άγνωστος σε μένα, όλα τα είχε οργανώσει εκείνος και το μόνο που μου είπε ήταν "πάρε άδεια για 3 μέρες". Καταλαβαίνετε πως με έφαγε η ανυπομονησία. Το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Το επόμενο πρωί ξεκινήσαμε και σε όλο το δρόμο κοίταζα τις ταμπέλες και προσπαθούσα να καταλάβω που πάμε. Τελικά περάσαμε τον Ισθμό και καταλήξαμε στα Καλάβρυτα.
Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν στα καλύτερα του, εμείς δεν πτοηθήκαμε. Αρχίσαμε απο το Σπήλαιο των Λιμνών, ο υπεροργανωτικός mrΓ είχε υπολογίσει ακριβώς τι ώρα θα φτάσουμε και πόσο θα κρατήσει η ξενάγηση ωστε το μεσημέρι να βρισκόμαστε στο όμορφο Πλανητέρο, στις ιχθυοκαλλιέργειες πέστροφας για φρέσκο ψαράκι.
Γενικά όλο το πρόγραμμα και τις τρείς μέρες ήταν γεμάτο! Βόλτα στη γραφική διαδρομή του Οδοντωτού, πεζοπορία απο τη Ζαχλωρού μέχρι το Μέγα Σπήλαιο, το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και παράληλλα γερές δόσεις ύπνου (ενα βράδυ κοιμηθήκαμε 9 ώρες!!!) και καλό φαγητό.

 photo Kalavrita2_zpsd347f972.jpg

Ένα ταξίδι που το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να χαλαρώσει κοντά στη φύση.
Άν πάτε, ψάξτε για το δρομολόγιο του Οδοντωτού που θα οδηγεί ο κύριος Τάσος για full ξενάγηση και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε γαλακτομπούρεκο...

Ετικέτες