Μαγνητάκια ψυγείου απο παλια υφάσματα

Εδώ και καιρό λέω πως θέλω μέσα στο καλοκαίρι να κάνω μια καλή εκκαθάριση στο σπίτι, να πετάξω οτι δεν χρειάζομαι και να ξεκαθαρίσω κάποια ντουλάπια και συρτάρια που είναι άνω κάτω. Φυσικά όλο αυτό είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αφού ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα και δεν ξέρω πότε θα βρω το κουράγιο να ξεκινήσω! Στο μεταξύ περιορίστηκα στο να ξεκαθαρίσω όλα αυτά που είχα κολλημένα στο ψυγείο και να φτιάξω καινούρια μαγνητάκια! Κάτι είναι κι αυτό, ας αγνοήσω προς το παρόν εκείνο το ντουλάπι με τα ραπτικά που έχει μαζέψει την Άρτα και τα Γιάννενα.

Λοιπόν, στα μαγνητάκια.
Χρησιμοποίησα μερικά απ' αυτά τα γυάλινα βοτσαλάκια που βλέπουμε παντού. Νομίζω τα βάζουν στις γλάστρες, ή σε πιατέλες, κάτι τέτοιο. Προσωπικά ποτέ δεν τα συμπάθησα, βρήκα όμως μερικά στο σπίτι της μαμάς μου και αποφάσισα να τα αξιοποιήσω. Πήρα και μερικά κουρελάκια απο παλιά υφάσματα, λίγη κόλλα (δοκίμασα αυτή την κόλλα για ύφασμα και τη βρήκα καταπληκτική) και μερικούς δυνατούς μαγνήτες.

 photo magnets1_zpsa8c346d6.jpg

Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε, μικρά και διακριτικά. Εύχομαι να είχα περισσότερα διάφανα, τα γαλάζια με περιόρισαν κάπως.

 photo magnets2_zpsd849c5ad.jpg

Επίσης μια πλαστική διαφάνεια και ένας μαρκαδόρος σε ένα τενεκεδένιο κουτάκι χρησίμευσαν για να αφήνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον (αν και τις τελευταίες μέρες έχει μετατραπεί σε λίστα για τα ψώνια, το "πάρε λεμόνια" δεν το λες και μήνυμα!)

 photo magnets3_zps0b174d40.jpg

Θέλω τόσο πολύ να σας υποσχεθώ οργανωτικά θέματα αλλά δε θα δεσμευτώ! Σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή πάντως! Καλή υπόλοιπη βδομάδα! 

Ετικέτες