Επιστροφή στο Club Agia Anna!

 photo van_zpsd555c014.jpg

Θυμάστε τις περσινές μας διακοπές στο Club Agia Anna; Τα παιδιά μου σίγουρα δεν τις ξεχάσανε. Για να είμαι ακριβής ένα χρόνο τώρα τις συζητάνε, σε τέτοιο σημείο που αποφασίσαμε και φέτος να το επισκεφτούμε.
Κι επειδή ο Μικρουλάκος είναι πια παιδάκι, είχαμε την τύχη να μείνουμε σε ένα απο τα πολυτελή yurts που διαθέτει το camping, κι έτσι είχαμε άνεση κι εμείς και τα μικρά, συν οτι απολαύσαμε το όλο ρομαντικό του πράγματος, τη βροχή που έπεσε ένα βράδυ και την γυάλινη οροφή που μας άφηνε να δούμε τα αστέρια.

 photo yurt2_zps780bbca4.jpg

 photo yurt1_zps42065cf4.jpg

Περάσαμε 5 μέρες ξεγνοιασιάς, που πραγματικά πιστεύω οτι θα γεμίσουν τις παιδικές τους αναμνήσεις για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον!
Το πρόγραμμα μας ξεκινούσε απο το πρωί με ένα γερό πρωινό δίπλα στην πισίνα... Το εστιατόριο εκεί είναι υπέροχο, με φοβερή ποικιλία και τα παιδιά ξετρελαίνονταν κάθε πρωί να διαλέγουν τι θα φάνε.

 photo poolbrunch_zps76322766.jpg

Με το που τελείωνε το πρωινό αρχίζανε οι δραστηριότητες, πότε στο κάστρο παρέα με το εξαιρετικό animation team, πότε στην παιδική χαρά και στα διάφορα άλλα παιχνίδια και τελειώνανε το βράδυ με θερινό σινεμά και παιδική ταινιούλα...

 photo castleplay_zps45f2ce86.jpg

 photo ballplay_zps43a8f1f1.jpg

Και φυσικά όσο τα παιδιά ήταν απασχολημένα, εμείς χαλαρώναμε και απολαμβάναμε τον ήλιο. Μπόρεσα μάλιστα να πλέξω και λίγο και, ναι, έπαιξα κι εγώ κάτι, πινγκ πονγκ με τον mrΓ!

 photo castleyarn_zps3e6ca816.jpg

 photo pingpong_zpsd45e55b3.jpg

Εννοείται πως δε μας έλειψε το μπανάκι (ευτυχώς που ήταν η αρχή του καλοκαιριού και δεν είχε πολύ κόσμο να δει τα κάτασπρα πόδια-σημαδούρες μου μέσα στην πισίνα!). Το νερό ήταν υπέροχο!

 photo pool1_zps73324785.jpg

 photo pool2_zps335574e0.jpg

Μάλιστα τόσην ώρα που γράφω αυτή την ανάρτηση και βάζω τις φωτογραφίες, τα παιδιά βρίσκονται κρεμασμένα πάνω μου και τις χαζεύουν. Ο Μικρουλάκος βλέπει τον εαυτό του στην πισίνα και λέει "πάμε στο λελό" (νερό)! Ήδη συζητάνε πότε θα ξαναπάνε! Και σίγουρα όποιος πάει μια φορά δεν το αλλάζει με τίποτα!

Ετικέτες ,