Mason Madness

 photo cerealjar_zps41a1d935.jpg

Θυμάστε που σας είχα υποσχεθεί όμορφα πράγματα με βάζα; Όλα αυτά τα υπέροχα βάζα της Ball που βλέπουμε κατά καιρούς σε αμερικάνικα site και μας παίρνουν τα μυαλά με τις άπειρες χρήσεις τους, επιτέλους είναι διαθέσιμα και στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στο Mason Madness, ένα μαγαζάκι με τεράστια ποικιλία σε βάζα και όλα τους τα αξεσουάρ!

 photo yogurtjar_zps7134b30a.jpg

Ένα από τα καλύτερα που ξεχώρισα είναι το BNTO, ένα μικρό δοχείο που εφαρμόζει ακριβώς στο δοχείο και το καπάκι και δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε δύο πράγματα μαζί και να μην αναμειχθούν παρά μόνο τη στιγμή που θέλετε εσείς! Όπως για παράδειγμα όταν θέλω να φάω δημητριακά με γιαούρτι στη νυχτερινή μου βάρδια στη δουλειά.

 photo cerealjar2_zpsd51684e4.jpg

Το γιαούρτι μου θα ταξιδέψει ξεχωριστά, γιατί κάνεις που κάνεις ξενύχτι, να είναι και μαλακά τα δημητριακά σου;;;;
 photo picnic_zps0c959387.jpg

Και φυσικά είναι ιδανικό για πικνίκ στην παραλία, που όπως κάθε Ελληνίδα μάνα κουβαλάω για τα τέκνα μου το σχετικό καλάθι με τα φαγιά! Κι επειδή τα πιτσιρίκια μου θα φάνε οτιδήποτε μόλις βγουν από τη θάλασσα, είναι για μένα ευκαιρία να τα ταΐσω σαλάτα, την οποία σνομπάρουν στο σπίτι.
 photo saladjar_zpsf7b5d180.jpg
Για να μην καταστραφεί λοιπόν η σαλάτα μας, το dressing θα το βάλουμε τη στιγμή που θέλουμε να τη φάμε...
 photo dressing_zps621fe2e7.jpg
Και τα μικρά είναι τόσο πεινασμένα που μετά βίας καταφέρνω να βγάλω μια φωτογραφία πριν την εξαφανίσουν!
 photo saladjar1_zps858b8efd.jpg Με την πρώτη ευκαιρία θα σας έχω κι άλλα τέτοια όμορφα με βάζα, αν μέχρι τότε θέλετε να δείτε τις φανταστικές χρήσεις τους, περάστε από το pinterest του mason madness και θα ξετρελαθείτε!

Ετικέτες ,