Φθινόπωρο είναι...

- Αλλαγή διάθεσης. Και συνεπώς αλλαγή διακόσμησης, φεύγουν τα κοχυλάκια, η άμμος και έρχονται πιο ζεστοί χρωματισμοί, πιο γήινοι.

 photo pumpkindeco_zps1b0499e6.jpg
- Κολοκύθες. Μα παντού. Στο σπίτι, στα μπακάλικα, σε σούπες, σε πίτες, σε κέικ! Δε σας κάνουν να χαμογελάτε...;

- Κηπουρική. Στο μπαλκονάκι μου, να φύγουν τα ξεραμένα απο τον ήλιο (και τα μαδημένα απο τον Μικρουλάκο που ζουζούνιζε στο μπαλκόνι όλο το καλοκαίρι). Να μπούν καινούριοι βολβοί και αρωματικά βότανα.

 photo cactus_zpsbcb84d9a.jpg

Επ' ευκαιρίας έφτιαξα και ένα μικρό terarium, που είναι τόσο της μοδός τελευταία, με μια συλλογή απο παχύφυτα, είναι τόσο εύκολο και τόσο γλυκούλι...

 photo terarium_zps08691f6d.jpg

- Οι σούπες. Δεν υπάρχει δικαιολογία, είναι η εποχή τους! Αχνιστές, κρεμώδεις, καυτερές, ακόμα και απλοι ζωμοι. Ένα μπόλ σούπα, λίγο ψιλοβρόχι και μια καλή σειρά, αυτό θέλω! (βλέπε soupfest)

- Τα ρούχα. Το ξέρω είναι νωρίς ακόμα, αλλά νομίζω οτι όταν δώ ξανα τις μπότες μου θα τις αγκαλιάσω! Δε βλέπω την ώρα για ζακέτες και σκουφιά!

- Ζεστός καφές. Για μένα ο freddo τελείωσε για φετος. Πίνω πια μόνο ζεστό. Ο καιρός βέβαια μου επιτρέπει να τον πίνω στο μπαλκόνι και επειδή η μέρα άρχισε να μικραίνει να απολαμβάνω το τελευταίο φως με ένα περιοδικο.

 photo coffeenpie_zpsa5c6237c.jpg

- Πίτες. Εποχή για μηλόπιτα αλλά και παντός είδους πίτες τις οποίες φυσικά λατρεύω (εχμ, το blog μου λέγεται Κερασόπιτες, είναι λίγο προφανές!). Έχω μάλιστα αφιερώσει κι ένα board στο pinterest αποκλειστικά μ'αυτές!

Γράψτε μου φθινοπωρινά πράγματα, ας μπούμε όλοι σε mood...

Ετικέτες ,