Goodbye summer

 photo jellyfish2_zpsd7c3584f.jpg

Επιστρέψαμε πίσω μετά απο λίγες μέρες ξεκούρασης, τόσο όμορφες, που πιστεύω θα μας κρατήσουν σε κατάσταση νιρβάνας για όλο το Σεπτέμβριο.

 photo watermelonsea_zpscf44563f.jpg

Δεν έχω τοπία να σας δείξω παρά μόνο στιγμές, μια και δεν πήγαμε σε κανέναν απο τους super δημοφιλείς προορισμούς. Στην πραγματικότητα παραμείναμε στο ίδιο σημείο για πέντε μέρες και δεν νοιώσαμε την ανάγκη ούτε για μια βόλτα παραπέρα.

 photo lildiver_zpsd3d5eb98.jpg

Αποκλεισμένοι απο τον έξω κόσμο, μπορέσαμε να βρούμε πάλι τις ισορροπίες μας σαν οικογένεια, που είχαν λίγο μπαλατζάρει απο την κούραση της δικής μου δουλειάς, τις συχνές απουσίες μου και το νοικοκυριό που είχε αρχίσει να ρημάζει.

 photo truck_zps9ad776d8.jpg

Απολαύσαμε την παρέα φίλων και μπορέσαμε να δεθούμε και να έρθουμε πιο κοντά, με τα παιδιά μας να τριγυρίζουν ξυπόλυτα τριγύρω χωρίς κανέναν έλεγχο, μην πιστεύοντας την καλή τους τύχη!

 photo forchicken_zps6a766f8f.jpg

Κι εγώ είχα τη δυνατότητα να αφεθώ για λίγες στιγμές στο γαλάζιο βυθό, να ακούω μόνο τον ήχο της αναπνοής μου και να βλέπω τα πλάσματα της θάλασσας να χορεύουν γύρω μου, ανέμελα, χαρούμενα, σχεδόν τα άκουσα να τραγουδούν σε τζαμαϊκανούς ρυθμούς το "Under the sea"! Ξέχασα την πίεση των προηγούμενων ημερών, απλά επέπλεα ακολουθώντας το ρεύμα.

 photo jellyfish3_zpscf401dff.jpg

Κι ενώ πια έχουμε γυρίσει πίσω και προσπαθούμε να μπούμε σε φθινοπωρινό mood και να οργανωθούμε μια στάλα, παρόλα αυτά μας έχει μένει μια ηρεμία, ένα μούδιασμα που δε μας αφήνει να παρασυρθούμε πάλι στους ίδιους τρελούς ρυθμούς του παρελθόντος.

 photo axinos_zps46dffbb9.jpg

 photo seasnail_zps65e56e80.jpg

Βρισκόμαστε ακόμη εκεί πίσω, κάτω απο τον καυτό ήλιο, με τον ήχο του κύματος και το γέλιο των παιδιών. Ευγνωμονούμε το Θεό για τις ευλογίες που μας έστειλε απλόχερα, και ευχόμαστε για μια όμορφη σχολική και εκκλησιαστική χρονιά με κάθε εποχή να μας δίνει την ίδια χαρά που μας έδωσε αυτό το καλοκαιράκι.

 photo fishnet_zps610f5992.jpg  photo atherina_zpsa4a6fb87.jpg

Καλή Χρονιά φίλοι μου, ότι καλύτερο σε σας και τις οικογένειες σας, και κάθε καλό μέσα απο την καρδιά μου...

Ετικέτες ,