Προς όλες τις φίλες bloggers...

via
Οι περισσότεροι ήδη θα γνωρίζετε τον λόγο της απουσίας μου. Ξημερώνοντας ο καινούριος χρόνος μας έφερε αντιμέτωπους με μια καταστροφή που εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη χρειαστεί να ζήσει ποτέ ξανά. Το σπίτι της αδερφής μου κάηκε ολοσχερώς. Δε θα προσπαθήσω καν να περιγράψω πόσο άγριο είναι το συναίσθημα να βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς το παραμικρό από όλα σου τα υπάρχοντα, με 4 παιδιά να φροντίσεις. Αυτό το ξέρει καλύτερα η Μαριάννα και ο άντρας της και το αντιμετώπισαν πραγματικά με τρομερό σθένος και αξιοπρέπεια, με μια δύναμη που εγώ στη θέση τους δεν ξέρω αν θα είχα.

Μέσα σε εκείνες τις δύσκολες πρώτες μέρες όλη η κοινότητα των μαμάδων blogger πάτησε πόδι, σήκωσε τα μανίκια ψηλά και έπιασε δουλειά. Προσέφεραν όχι μόνο υλική βοήθεια αλλά και τρομερή ψυχολογική υποστήριξη. Μαζεύτηκαν τόσα πολλά άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν, σε εντυπωσιακό βαθμό.
Πραγματικά δεν έχω λόγια από που να αρχίσω να σας ευχαριστώ όλες για την αγάπη που έχετε δείξει τον όχι μόνο τώρα στα δύσκολα αλλά και στο παρελθόν με την παρουσία σας στα blog, τον καλό σας τον λόγο και το θετικό πνεύμα της ομάδας που έχει δημιουργηθεί.

Εύχομαι κάθε καλό σε σας και τις οικογένειες σας, και αυτή η ατυχία να είναι η μοναδική για αυτή τη χρονιά! Ήθελα πολύ να είμαι στον καφέ σας την Παρασκευή, αλλά δυστυχώς για προσωπικούς λόγους δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να δοθούν κι άλλες τέτοιες όμορφες ευκαιρίες...