Διπλό Βραβείο!



Πρόσφατα έλαβα ένα βραβειάκι απο 2 αγαπημένες blogger, τη mama petounia και την mommyof6. Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!

Το “Liebster Award” είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!

Οι κανόνες του βραβείου:

1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.

2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.

4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Λοιπόν οι απαντήσεις μου στις 10 ερωτήσεις είναι οι εξής;

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Το blog έγινε μια εποχή που εγώ και ο άντρας μου βρισκόμασταν χώρια για επαγγελματικούς λόγους και ήθελα έναν δημιουργικό τρόπο να γεμίσω τον χρόνο μου. Απο τον πρώτο καιρό συνειδητοποίησα πόσο πολύ με παρακινούσε να κάνω πράγματα, να το γεμίσω αναρτήσεις και ιδέες και έγινε μέρος της καθημερινότητας μου.

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Ένα καινούριο project, κουβάρια απο μαλλί, στοίβες απο υφάσματα, χρώματα και σχέδια...!

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Κάθε μικρό σχόλιο μου δίνει μεγάλη χαρά. Δεν έχω τη δυνατότητα (χρόνου) να απαντάω αλλά δίνω μεγάλη αξία στην ανταπόκριση που υπάρχει στις αναρτήσεις μου. Αρκετές φορές μου έχουν πει φίλες οτι έχουν μάθει βελονάκι απο μένα και πραγματικά αυτο με στέλνει στα ουράνια. Μου δίνει καινούρια όρεξη να γράψω και να δημιουργήσω!

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Για οτιδήποτε δίνει στη ζωή μου χαρά. Για τα παιδιά μου, τα ταξίδια μου, μικρές στιγμές που αγάπησα και φυσικά τα χειροτεχνικά μου!

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers;
Μόνο ηλεκτρονικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και φυσικά.

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο; 
Δεν μπορώ να πω οτι έχω πλάνο 2 ετών! Το πολύ 2 μηνών. Σίγουρα θα ήθελα να γεμίσει με περισσότερα projects και να έχω περισσότερο χρόνο να τα υποστηρίξω

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Να ονειρεύομαι και να κατεβάζω ιδέες. Στην υλοποίηση τους ειναι που σκαλώνω!

 8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Λίγο, πολύ λιγότερο απο όσο θα ήθελα.

 9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
Μέσα σε έναν πανικό! Πάνω απο τον βρώμικο νεροχύτη, το τρέξιμο στις εξωσχολικές δραστηριότητες, το άπλωμα και το σιδέρωμα, τους τσακωμούς για ένα παιχνίδι...! Το μάτι μου θα πέσει σε κάτι όμορφο, ένα συνδυασμό χρωμάτων, ένα λουλούδι στο μπαλκόνι, και το μυαλό μου αρχίζει να παίρνει άλλες στροφές!

10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Να είστε πάντα δημιουργικοί και να βρίσκετε ευχαρίστηση στα πιο απλά πράγματα της ζωής!

Με τη σειρά μου θέλω να δώσω κι εγώ το βραβείο στα 10 blogs (είναι πολλά περισσότερα που αγαπώ, η διαλογή έγινε τυχαία) χωρίς όμως καμία πίεση να ανταποκριθούν σε ερωτήσεις κτλ.

1. Χιώτικες διαδρομές
2. Keywoman sews
3. Ανοίγω σπίτι
4. Τόσα πράγματα να κάνεις
5. Κορίτσι μάλαμα
6. Insta_food
7. Beloved Ideas
8. Εικόνες και Ψίθυροι
9. Marieta's Yarnland
10. Merry Mairy Stories