Κουβερτάκι μωρού με τετραγωνάκια της γιαγιάς.

Σας είχα υποσχεθεί πολλά μωρουδίστικα πράγματα. Τελικά στην πράξη αποδείχθηκε οτι υποσχέθηκα πέρα από τις δυνάμεις μου! Φτάσαμε στο παρατσακ και δεν έχω φτιάξει ούτε τα μισά απ' αυτά που ονειρευόμουν. Κατάφερα όμως να του φτιάξω ένα χαρούμενο κουβερτάκι όλο δικό του...

 photo granny kitch2_zps0w9hlpbg.jpg Είναι το κλασσικό κουβερτάκι με τετραγωνάκια της γιαγιάς, ένα σχέδιο που πραγματικά δεν μπορώ να ξεπεράσω! Σας έχω δώσει οδηγίες γι' αυτό στο παρελθόν (δείτε εδώ) και μάλιστα έχω φτιάξει κάτι παρόμοιο για ένα άλλο νεογέννητο. Πάντα τρελαίνομαι να φτιάχνω τέτοιου είδους τετράγωνα, είναι το κάθε ένα τους τόσο μοναδικό και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό..!
 photo full granny_zpsvd1nmlae.jpg
Το συγκεκριμένο είναι stroller blanket, το ιδανικό μέγεθος για να χωράει στο καρότσι ή στην καλαθούνα. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικό, μέχρι τώρα κουκουλώνεται ο 3χρονος Μικρουλάκος όταν κουλουριάζεται στον καναπέ.

 photo granny kitch_zpspah2tnzz.jpg Πολύ πρόσφατα του βγάλαμε και τα κάγκελα απο το κρεβάτι του και τώρα κοιμάται σαν "μεγάλο παιδί". Του έραψα και μερικές παπλωματοθήκες με τα υπέροχα υφάσματα του ικεα (οι έτοιμες παπλωματοθήκες του μου φάνηκαν μπλιάχ και είχαν και διπλάσια τιμή). Επίσης δικιά μου δημιουργία είναι και το μαξιλαράκι με τα πομ-πομ, είχα έναν οίστρο πέρσι την άνοιξη να κάνω το σαλόνι μου kitsch chic. Αλλά δε μου βγήκε. Πήγε πιο πολύ προς το "έριξα οτι είχα" στυλ!

 photo granny kitch3_zpspewx7lfk.jpgΣύντομα και με τα υπόλοιπα, να φύγει η συννεφιά για να μπορέσω να βγάλω καμιά φώτο. Α, και δεν σας ευχήθηκα καλό μήνα, έστω και καθυστερημένα, καλή Άνοιξη, γεμάτη χρώμα και φως!

Ετικέτες , ,