Φωτεινοί χιονάνθρωποι


Συνήθως όσο πλησιάζουν οι γιορτές είμαι τόσο πνιγμένη που το τελευταίο που προλαβαίνω να κάνω είναι να ασχοληθώ με χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Καταλήγω να εκτυπώσω βιαστικά μια σελίδα με γιορτινό θέμα και να απλώσω στο τραπέζι της κουζίνας μερικές μπογιές και χρυσόσκονες και η συμμετοχή μου σταματάει εκεί, για να ασχοληθώ περισσότερο με τα του σπιτιού και των γιορτινών γλυκών. Η συγκεκριμένη κατασκευή όμως είναι τόσο εύκολη και απλή, με λίγα υλικά και μηδέν προετοιμασία (Την ιδέα την είδα εδω).
Το αποτέλεσμα, ένα μάτσο χαριτωμένοι φωτεινοί χιονάνθρωποι για να χαρίσουν στους φίλους τους ή για να τους κάνουν συντροφιά το βράδυ.
Τα φωτεινά "κεράκια", τα πομ πομ και τα γυαλιστερά πως-τα-λενε είναι απο το γνωστο ακατανόμαστο μαγαζί με την ενοχλητικη μουσική που όσο σιχαίνομαι να πηγαίνω, όλο και κάτι χρειάζομαι και είναι στο δρόμο μου! Με ένα πιστόλι σιλικόνης τα κολλήσαμε πάνω στα κεφαλάκια και με τον ανεξίτηλο μαρκαδόρο τους κάναμε μάτια και στόματα. Με μεγάλη δυσκολία (γιατί όταν πρόκειται για κατασκευές γίνομαι λίγο control freak) παραχώρησα τον μαρκαδόρο και στον Φιλαράκο να κάνει κι αυτός μερικά.
Φέτος έχω την τύχη να μήν έχω βάρδια ούτε ανήμερα Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά και πετάω απο τη χαρά μου. Είπαμε λοιπόν με την αδερφή μου, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι να έχουμε διοργανώσει κάποιου είδους απασχόληση για το τσούρμο (4+4 οεο!) για να μην πιάσουμε τις συζητήσεις οι μεγάλοι και τα παιδιά καταλήξουν στην τηλεόραση. Είμαι λοιπόν σε φάση που ψάχνω διάφορες δραστηριότητες με ένα χριστουγεννιάτικο twist!
 



Σας αρέσει κάτι που έφτιαξα και θέλετε να το κάνετε? Θα μου έδινε μεγάλη χαρά να μου το δείξετε κάνοντας tag #kerasopites.

Ετικέτες ,