Sisters posting: It's all about the kids

   











Όμορφες οικογενειακές στιγμές. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι των γονιών μετά από τόσον καιρό που είχαμε να βρεθούμε. Συνήθως έτσι γίνεται... Γύρω στις αρχές του Δεκεμβρίου όλοι εξαφανιζόμαστε, τρέχουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες και να ετοιμάσουμε "τα των γιορτών". Και όταν τελικά τελειώσουν όλα, συνειδητοποιούμε πόσο καιρό αφήσαμε για να δούμε τους αγαπημένους μας. Μαζευόμαστε όλοι ξανά και τα πρόσωπά μας λάμπουν από τη χαρά της Γέννησης, από την επανασύνδεση με τους δικούς μας και από τις προσδοκίες μας για τις γιορτές.

Στο φόντο αυτής της χαράς, υπάρχει η ακόμα πιο αυθεντική χαρά, αυτή των παιδιών, που έχουν αφηνιάσει πολλές μέρες πριν περιμένοντας να δουν τα ξαδερφάκια τους! Σκοπός μας λοιπόν μαζί με την Μαριάννα να κατευνάσουμε τα πνεύματα χωρίς να πέσει ο ενθουσιασμός. 
Ανάμεσα στα διάφορα παιχνίδια είχαμε μια υπέροχη κατασκευή που είχε ετοιμάσει η αδερφή μου με πορτοκάλια. Τα μικρά φτιάξαν τα δικά τους αρωματικά κηροπήγια και τα ανάψανε όλα μαζί! Είχαμε επίσης διαγωνισμό ζωγραφικής και στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου. Και οι ενήλικες όμως δεν πήγανε πίσω, ζωγραφήσαμε και τραγουδήσαμε και πάνω απ' όλα σκάσαμε στο φαγητό!!!

Και όλα αυτά είναι μόνο τα μισά! Μπορείτε να δείτε την υπόλοιπη γιορτή μας όπως την έγραψε η Μαριάννα απο το 365 Days of Bliss μαζί με μια πολύ όμορφη πρόταση για τα παιδάκια.

Τα δωράκια μας φέτος τα τυλίξαμε με παλιά κόμικς. Το αποτέλεσμα βγήκε τόσο μοναδικό, τα παιδιά τα χαζεύανε για ώρες και το δέντρο μας γέμισε χαρούμενα χρώματα!

Πάει και το 2015, παράξενη χρονιά, έτσι δεν είναι; Συνήθως είναι η εποχή που μιλάω για new year's resolutions, τους στόχους μου για το χρόνο που έρχεται. Αυτά που θέλω όμως να πετύχω φέτος είναι τόσο ξεκάθαρα και χειροπιαστά και μάλιστα τα περισσότερα είναι ήδη στα σκαριά.
Ορίστε λοιπόν η απόφαση της νέας χρονιάς, να ολοκληρώσω όλα αυτά που έχω αρχίσει. Μια και λοιπόν φημίζομαι να παρατάω πράγματα στη μέση, το 2016 θα είναι μια πρόκληση για μένα.

Εμπρός λοιπόν, 2016, δείξε μου τα δόντια σου, δε σε φοβάμαι!

Καλή κι ευλογημένη χρονιά αγαπημένοι μου, σε εσάς και τις οικογένειες σας! Αρχίστε την κάνοντας κάτι όμορφο για κάποιον κοντινό σας και δε θα το μετανιώσετε...!

Ετικέτες , ,