Ένα μικρό μικρό craft corner...!


Εδώ και χρόνια το ονειρευόμουν και να που έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Ένα μικρό γραφειάκι για να κάνω τις κατασκευές μου, να ράβω, να πλέκω, να εμπνέομαι! Μια γωνιά μόνο για εμένα!!! Από τη μία φταίει το σύνδρομο του παιδιού από πολύτεκνη οικογένεια, που δεν είχε ποτέ προσωπικό χώρο. Από την άλλη, ο mrΓ που βαρέθηκε να βρίσκει παντού πεταμένα κουβάρια και υλικά (ακόμα βρίσκει).


Πάντως με τα πολλά κατάφερα να το κάνω, με το μικρότερο δυνατό κόστος και πολλή προσωπική δουλειά. Για πολύ καιρό χάζευα τέτοια μικρά γραφεία στο Pinterest, είχα μάλιστα φτιάξει και έναν πίνακα για έμπνευση. Τελικά κατέληξα σε κάτι πολύ πιο απλό, δηλαδή να πάρω τρεις χοντρές σανίδες, που τις έξυσα, τις έβαψα και τις ένωσα μεταξύ τους με δύο μικρότερες. Προσέθεσα και έτοιμα πόδια από το ΙΚΕΑ και έτοιμο το γραφείο μου. Πιο πολύ τραπέζι θα το έλεγε κανείς, αλλά είναι φτιαγμένο αποκλειστικά απο μένα και αυτό το κάνει στα μάτια μου μοναδικό!






Αντί για συρτάρια και τέτοια, πήρα αυτό το γλυκούλι γαλάζιο τρέιλερ και μερικά γυάλινα βαζάκια. Στο κάτω κάτω όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι μέσα στο χρώμα και με γεμίζουν έμπνευση μόνο να τα κοιτάω.



Για τον τοίχο είχα διάφορες ιδέες που ίσως κάποια στιγμή τις υλοποιήσω. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη με τον φελλό και έχω σκοπό να τον γεμίσω με κάθε τι που με κάνει να χαμογελώ.



Όπως πχ οι παλιές φωτογραφίες της γιαγιάς μου στη ραπτομηχανή της. Και φυσικά έχω βάλει το χεράκι μου και στην κορνίζα. Είναι από έναν παλιό χρυσό πίνακα απ' αυτούς που υπάρχουν σωρηδόν στα παλαιοπωλεία. Τον έβαψα γκρί και με ένα πανάκι σκούπησα απαλά την μπογιά σε κάποια σημεία για να φανεί το χρυσό.




Εννοείται πως δε θα μπορούσε να λείπει το σκαμπό που είχα φτιάξει πριν απο κάποια χρόνια (αν ήξερα οτι τα mandala θα γίνονταν τόσο της μόδας θα είχα καταγράψει το σχέδιο!), καθώς επίσης φωτογραφίες των παιδιών και ένα λουλουδάκι, ίδιο με το λουλουδάκι αυτής της παλιάς ιστορίας.




Πιστή πάνω στο τραπεζάκι μου η ραπτομηχανή μου, και συνήθως 3-4 μισοαρχινισμένα πράγματα περιμένουν η σειρά τους στον περιορισμένο για δημιουργίες χρόνο μου. Πώς σας φαίνονται αυτά τα κυκλικά; Είναι το επόμενο project μου, αναμείνατε tutorial!

Αυτή ήταν λοιπόν η μικρή ολόδικη μου γωνίτσα, ευχαριστώ πολύ τη Μαριάννα που με παρότρυνε να τη μοιραστώ μαζί σας. Ακόμα θυμάμαι να μου λέει πριν κάποια χρόνια "είσαι η μόνη blogger που δεν βγάζει ποτέ φωτογραφίες του σπιτιού της" και τότε συνειδητοποίησα οτι όντως , ένοιωθα μια ανασφάλεια μ' αυτό, οτι το σπιτάκι μου δεν είναι αρκετά ωραίο. Τώρα μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις, άρχισα να εκτιμώ περισσότερο αυτά που έχω, να τα τιμώ και να τα αγαπώ. Ελπίζω σύντομα να βρω το θάρρος να σας παρουσιάσω κι άλλες γωνιές του σπιτιού μας!

Ετικέτες ,