Nerf Party



Τι κάνεις όταν το αγοράκι σου έχει αρχίσει να μεγαλώνει και απαιτεί φουλ αγορίστικο πάρτι με τους συμμαθητές του; Τον αφήνεις να επιλέξει αυτός το θέμα. Και σου γυρνάει κεραμίδα!
Θα μπορούσα κάλλιστα να είχα ρωτήσει "έχεις καμιά ιδέα για να γκρεμίσουμε το σπίτι; ". Η απάντηση θα ήταν άνετα η ίδια: Nerf party σε εσωτερικό χώρο.
Παρ όλα αυτά, μια και είχα ήδη αρχίσει τη ρώσικη ρουλέτα με την ερώτηση που έκανα, είπα να τα παίξω όλα για όλα και να το τολμήσω.



Φτιάξαμε προσκλήσεις από χαρτόνι και κολλήσαμε και μια σφαίρα για να δώσουμε ένα hint για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Επίσης πρώτη φορά τολμήσαμε να καλέσουμε φίλους χωρίς τους γονείς τους. Το είχα λίγο άγχος πως θα το πάρουν οι γονείς και πως θα κουμαντάρω όλα αυτά τα οπλισμένα αγοράκια.





Το μεγαλύτερο κομμάτι ήταν ο στολισμός με χαρτιά και γκοφρέ στα χρώματα του Nerf. Παντού κρέμονταν στόχοι απο χαρτόνι, μπαλόνια  και χάρτινα ρολά για να εξασκούνται στην σκοποβολή οι μικροί καλεσμένοι. Για κάθε παιδάκι είχα ένα όπλο "τύπου Nerf'" που όμως έκανε τη δουλειά μια χαρά (ευτυχώς δεν έχουν φτάσει ακόμα στην ηλικία να τα προσέχουν αυτά).





Το μενού ήταν κι αυτό επιλογή του Φιλαράκου, με τα hot dog να κυριαρχούν, παρέα με πίτσες που με λίγο ζαμπόν τις είχα κάνει σαν στόχους και ένα μεγάλο ταψί mac and cheese. Κάθισαν όλοι γύρω γύρω στο τραπέζι σαν μεγάλοι και πολύ τους άρεσε, τόσο πολύ που δεν βρήκα πουθενά αλλού φαγητά και πατημένα γαριδάκια (!)



Για την τούρτα πειραματίστηκα με ζαχαρόπαστα. Παρόλο που το έχω ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Ευτυχώς που έβαλα γύρω γύρω σφαίρες και κρύφτηκαν τα περισσότερα λάθη. Θα επανέλθω όμως, θέλω να μάθω να τη χειρίζομαι λίγο καλύτερα.



Άλλο ένα πάρτι προστέθηκε λοιπόν στο ενεργητικό μου, μπορώ να πω ότι αυτό ήταν το πιο καθαρά αγορίστικο που έχω κάνει και προς μεγάλη μου έκπληξη το ευχαριστήθηκα τρελά!
Υποθέτω έχω λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να μου ζητάει ο Φιλαράκος και κορίτσια στο πάρτι του...!

Ετικέτες