Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Οι περιπέτειες ενος προσκυνητήΜερικές εικόνες απο το Άγο Όρος, απο την τελευταία επίσκεψη του mrΓ. Δεν θα γράψω πολλά, μια και οι εμπειρίες δεν είναι δικές μου και το κοντινότερο που έχω φτάσει στο Περιβόλι της Παναγίας είναι οτι έχω κάνει τον περίπλου. Αυτό που έχω να πω όμως είναι οτι ο επισκέπτης επιστρέφει απο αυτό το ταξίδι ένας νέος άνθρωπος.
Απο την άλλη πλευρά του νομίσματος λοιπόν, παρόλο που κόπιασα πραγματικά με 4 παιδιά πίσω στο σπίτι, όταν άκουσα τις διηγήσεις τους και τον τρόπο που μιλούσαν γι' αυτά που έζησαν δεν μπόρεσα παρα  να παραδεχτώ οτι άξιζε την ταλαιπωρία και δεν θα μπορούσα να του το στερήσω αυτό το ταξίδι.
Απολαύστε λοιπόν τις φωτογραφίες τους (ευχαριστώ Βασίλη!) και συνδυάστε τες με απόλυτη ηρεμία, κατανυκτική ατμόσφαιρα, ξάστερα βράδια, θαλασσινό αεράκι, γλυκειά κούραση και πολλή πολλή ευλογία...

Καλό μήνα να έχουμε και καλή Παναγιά!

3 σχόλια:

 1. Μεγάλη ευλογία η επίσκεψη στο Περιβόλι Της...
  και ο κόπος που κάνουμε εμείς οι μανούλες πίσω (μόνες μας με τα παιδιά, για να επισκεφτεί ο μπαμπάς μας το Άγιο Όρος), νομίζω πως προσελκύει την Χάρη Της για όλη την οικογένεια.

  Καλό μήνα, καλή Παναγιά να έχουμε!
  με την αγάπη μου,
  Αλεξία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πολύ όμορφες εικόνες!!! καλό μήνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...