Ebay finds: Gifts for her


Εν όψει χριστουγεννιάτικων γιορτών αυτή είναι η εποχή που κάνω τις παραγγελίες μου στο ebay, μια και τα μεταφορικά παίρνουν συνήθως γύρω στο μήνα.
Μια και η άμεση οικογένεια μας αποτελείται από τουλάχιστον 24 άτομα συν τους κοντινούς μας φίλους, τα Χριστούγεννα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε σε όλους κανονικά δώρα. Περιοριζόμαστε λοιπόν σε συμβολικά μικροδωράκια και καλή καρδιά!
Ορίστε λοιπόν μερικές ιδέες για τις γυναίκες της ζωής σας:

1. Μικρά χαριτωμένα κουτάκια  Μπορείτε να βάλετε ένα γκουρμέ τσάι ή να τα χρησιμοποιήσετε σαν συσκευασία δώρου. (1,11€ το ένα)

2. Χαρούμενα lip balm για την τσάντα της. Δεν ξέρω για σας, εγώ τρελαίνομαι να βρίσκω στην τσάντα μου τέτοια ασόβαρα αντικείμενα! (0.90€ το ένα)

3. Πινέλα για το μακιγιάζ. Εκτός από πρακτικά, τα συγκεκριμένα πινέλα μου φάνηκαν και πολύ όμορφα. (8,15€ το σετ)

4. Θήκη για το κινητό. Ποτέ δεν έχεις αρκετές, ειδικά αν είσαι σαν εμένα και θες μία για κάθε περίσταση. Η ποικιλία στο ebay είναι απερίγραπτη, μπορείτε μάλιστα να γίνετε και πιο πρωτότυπες με μια γούνινη ή μια ξύλινη (0.82€ η συγκεκριμένη)

5. Για την ερωτευμένη φίλη, δύο πιτσουνάκια κλειδοθήκες! Για να μην χάνουν πολύτιμο χρόνο να ψάχνουν τα κλειδιά τους! Συν ότι τα πουλάκια είναι σφυρίχτρες για να καλούν ο ένας τον άλλο... (2,49€)

6. Αυτές οι χτένες για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών έχουν γίνει τρομερά της μόδας, αυτή η συγκεκριμένη όμως έχει και χρυσόσκονη. Sold! (2,16€)

7, Αν ασχολείται με το journaling ή το scrapbooking σίγουρα θα της αρέσουν οι ξύλινες σφραγίδες. Ανάμεσα στα άπειρα σχέδια διάλεξα ένα πιο βασικό με την αλφαβήτα. (7,40€)

8. Ίσως οι κάλτσες να είναι λίγο συνηθισμένο δώρο τα Χριστούγεννα (κάλτσες ή βρακιά, κλασσικό δώρο σε άντρα που δεν ξέρεις τι να του πάρεις!) αν όμως μου δίναν αυτές τις chunky κάλτσες πάνω από το γόνατο δεν θα μου έπεφταν άσχημες! (1,54€)

Φυσικά αν έχετε το χρόνο το καλύτερο δώρο είναι να κάνετε κάτι χειροποίητο και οι ιδέες εκεί έξω είναι άπειρες, συν οτι το δωράκι σας θα είναι πιο προσωπικό.

Αν σας άρεσαν οι ιδέες μου, τσεκάρετε και την παλιότερη λίστα για τα παιδάκια:

Ebay finds: Back to school

Ετικέτες ,